ΠΑΜΕ - Παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ αύριο Πέμπτη 19 Ιούλη

israilini-presbeia-16

Τις νέες δολοφονικές επιθέσεις του Ισραήλ εναντίον του παλαιστινιακού λαού καταγγέλλει το ΠΑΜΕ και καλεί τους εργαζόμενους και τα Συνδικάτα της Αττικής σε μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ, αύριο Πέμπτη 19 Ιούλη στις 7.30 μ.μ.

Το ΠΑΜΕ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:

«Ύστερα από τα ματωμένα εγκαίνια της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ιερουσαλήμ, με πάνω από 130 νεκρούς και χιλιάδες τραυματισμένους Παλαιστίνιους, το κράτος-δολοφόνος του Ισραήλ, αποθρασυνόμενο από τη διεθνή στήριξη και ανοχή από τις ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - ΕΕ και κυβερνήσεις, προχώρησε σε νέες δολοφονικές επιθέσεις τις προηγούμενες μέρες.

Οι επιθέσεις αυτές αποτελούν μέρος της κλιμάκωσης των ευρύτερων ανταγωνισμών και συγκρούσεων των ιμπεριαλιστικών κέντρων στην περιοχή. Σε αυτές τις συνθήκες είναι τεράστιες οι ευθύνες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ που διαφημίζει τη συνεργασία της με το κράτος-δολοφόνο του Ισραήλ. Μαζί πατάνε τη σκανδάλη εναντίον ενός ολόκληρου λαού.

Αυτοί είναι οι "προοδευτικοί στόχοι" της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ και η "σταθερότητα" για την οποία μιλούσε ο Τσίπρας αγκαλιά με τα γεράκια του ΝΑΤΟ, την προηγούμενη βδομάδα στις Βρυξέλλες. Η συμμετοχή και η συνενοχή στο σφαγείο των ΗΠΑ - ΝΑΤΟ - Ισραήλ στη Μέση Ανατολή και στη Μεσόγειο.

Το ταξικό εργατικό κίνημα της Ελλάδας παραμένει σταθερά στο πλευρό του ηρωικού παλαιστινιακού λαού. Συνεχίζουμε και κλιμακώνουμε τις πρωτοβουλίες και τη δράση μας ενάντια στα σχέδια των ιμπεριαλιστών, που θύμα τους έχουν τους λαούς.

Όλοι στην παράσταση διαμαρτυρίας στην πρεσβεία του Ισραήλ αύριο Πέμπτη 19 Ιούλη, στις 7.30 μ.μ.».


Πηγή: https://www.902.gr/eidisi/ergatiki-taxi/163999/parastasi-diamartyrias-stin-presveia-toy-israil-stis-19-ioyli