ΘΕΜΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΕΣΑΝ ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ.

Στο τελευταίο δημοτικό Συμβούλιο 23 Μαϊου 2016 κατήγγειλαν συγκεκριμένα, ότι το φερόμενο ως ομόφωνο ψήφισμα για την «κατάσχεση πρώτης κατοικίας» στην προτελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, ανακοινώθηκε και δημοσιεύτηκε, χωρίς προηγούμενα να σταλεί στις δημοτικές παρατάξεις το τελικό κείμενο για να το εγκρίνουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι και ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης που το εισήγαγε εξέφρασε και αυτός τη διαφωνία του με το τελικό κείμενο του ψηφίσματος, το οποίο προφανώς ήταν διαφορετικό από ότι συζητήθηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Η πρόεδρος παρά τις δικαιολογίες δέχτηκε ότι, αν και ήταν υποχρεωμένη, δεν ενημέρωσε τις παρατάξεις για το τελικό σχέδιο ψηφίσματος. Μάλιστα είπε: «αν θέλετε μπορούμε να προσθέσουμε κάτι…»

Η Λαϊκή Συσπείρωση ανεξάρτητα από αυτό, φυσικά και εκφράζει την αντίθεσή της στις κατασχέσεις των κατοικιών και καταγγέλλει και τη σημερινή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πολιτική της συνολικά και σε αυτό το πρόβλημα.