Από τα θέματα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Πέμπτη 28 ΣΕΠ 2017: ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

Από τα θέματα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου Πέμπτη 28 ΣΕΠ 2017:

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ

(Στον καθρέφτη του κοιτιέται και από μόνος του αγαπιέται)

Σαν τον καλύτερο ισολογισμό των τελευταίων 15-20 χρόνων παρουσίασε, αυτόν του 2016 ο κ. Ιωακειμίδης.

Τι είχε αυτός ο ισολογισμός;

  • Εκατοντάδες εργαζομένους λιγότερους από τους προηγούμενους, με τους μισθούς πετσοκομμένους τσακισμένους σε σχέση με αυτούς πριν 5 ή 6 χρόνια
  • Και αντί γι’ αυτό βέβαια υπάρχουν εκατοντάδες άλλοι ‘’μιας χρήσης’’ 250 εργαζόμενοι, με 8μηνες συμβάσεις, που δεν τους πληρώνει ο Δήμος αλλά ο ΟΑΕΔ. Αυτό σήμερα!! Χθες ήταν άλλοι με 5μηνες συμβάσεις που τις πλήρωναν ευρωπαϊκά προγράμματα, μέσω Μ.Κ.Ο. Αύριο μια από τα ίδια! Όσο αυτή η κατάσταση παραμένει ως έχει και δεν την ανατρέπει το λαϊκό κίνημα.
  • Ακόμη έχει την αύξηση των δημοτικών τελών και άλλων δημοτικών φόρων ‘’βάλτε μας φόρους, βάλτε μας η πλάτη μας αντέχει’’. Και φορομπήχτης η δημοτική Αρχή για να τα βγάλει πέρα.

Και μόνο για αυτό το λόγο η Λαϊκή Συσπείρωση καταψήφισε τον ισολογισμό και φυσικά για την όλη πολιτική της Διοίκησης , εικόνα και ομοίωση τη αντιλαϊκής κυβερνητικής πολιτικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτόν τον ισολογισμό, που είναι τόσο καλός όσο και η μέθοδος του  Προκρούστη, τον καταψήφισαν όλες οι άλλες δημοτικές παρατάξεις και 2 σύμβουλοι που ήταν στην πλειοψηφία και τελευταία έχουν διαχωρίσει την θέση τους.