Η χυδαιότητα τους δεν εξαντλείται σε ανακοινώσεις, προχωρούν και σε τραμπουκισμούς!

Αναφερόμαστε στην προκλητική παρουσία του προέδρου της ΠΟΕ-ΟΤΑ στην τελευταία συνεδρίαση  του Δ.Σ. Νίκαιας-Ρέντη, 20 Μάρτη 2017.

Έθεσε θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, να καταδικάσει την Λαϊκή Συσπείρωση που αποκάλυπτε -απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης του- τον ωμό αντικομμουνισμό και τις ίδιες εκφράσεις που συναντάει κανείς στα siteτης Χρυσής Αυγής.

Φυσικά το θέμα δεν τέθηκε τελικά. Όμως όλο το Δ.Σ. βρέθηκε αμήχανο και προβληματισμένο και πολλοί αντέδρασαν, στην ομιλία και συμπεριφορά του κ. Τράκα, που απαξίωνε και προκαλούσε τους δημοτικούς συμβούλους.

Το ακόμα χειρότερο: άσκησαν και τραμπουκισμούς, μαζί με κάποιους ελάχιστους, σε μέλη του συλλόγου της Αγίας Τριάδας, που είχαν προσέλθει στα Προ Ημερησίας Διάταξης θέματα αιτούμενοι την ενίσχυση του συλλόγου τους για την πολιτιστική και κοινωνική του δράση.

Το ερώτημα είναι που οφείλεται αυτή τους η ενέργεια; Προβαίνουν σε τέτοιες ενέργειες, όταν «στριμώχνονται», όταν δεν θέλουν να απαντήσουν στα πραγματικά προβλήματα. Όπως αυτά που τους είχε θέσει, η παράταξη Δ.Α.Σ. ΟΤΑ και απασχολούν τους εργαζόμενους: αν έχουν δοθεί Μέσα Ατομικής Προστασίας, αν υπάρχουν συνθήκες Υγιεινής και Ασφάλειας, γιατί ζητούν από τους εργαζόμενους 25 ευρώ για να διεκδικήσουν την παροχή γάλακτος που τους ανήκει δικαιωματικά, γιατί δεν προχώρησαν σε κινητοποιήσεις;;

(Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Δ.Α.Σ.-ΟΤΑ)

Όπως τελείωνε την απάντηση στις χυδαιότητές τους, η Λ.Σ. αν  αντί για τραμπουκισμούς και «παληκαρισμούς», έχουν αγωνιστική διάθεση, υπάρχουν συμβασιούχοι 8μηνης, πριν 5μηνης διάρκειας, να παλέψουν για το μόνιμο δικαίωμά τους στην εργασία.


Δες ακόμα:

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΞΑΝΤΛΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ