Ψήφισμα του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγ. Τριάδας Νίκαιας καταγγέλλει την επίθεση σε βάρος μελών του

ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΣ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓ. ΤΡΙΑΔΑΣ ΝΙΚΑΙΑΣ  

ΑΧΙΛΛΕΩΣ 20  - 185 54 ΝΙΚΑΙΑ , ΤΗΛ: 210 4972205  

Νίκαια 23/03/2017

Ψ Η Φ Ι Σ Μ Α

To Διοικητικό  Συμβούλιο   του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Τριάδας Νίκαιας καταγγέλλει την επίθεση σε βάρος μελών του Συλλόγου μας από την παράταξη που έχει την πλειοψηφία στο Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εργαζομένων του Δήμου Νίκαιας με επικεφαλής τον πρόεδρο  της  Νίκο Τράκα (παράταξη ΣΕΚΕ), την  Δευτέρα 20/03/2017 κατά την διάρκεια συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

Την  ώρα  που  πραγματοποιούσαμε  κινητοποίηση   στο  Δημοτικό  Συμβούλιο μετά     από     απόφαση    της     Γενικής    μας Συνέλευσης   με   αίτημα    την οικονομική  ενίσχυση  του Συλλόγου μας  από  την Δημοτική αρχή , άρχισαν να προπηλακίζουν   με χυδαίο   τρόπο   μέλη   του   Διοικητικού μας Συμβουλίου και  μέλη   του  συλλόγου  μας που βρίσκονταν στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ αυτή στάση της διοικούσας παράταξης του σωματείου, με επικεφαλής τον πρόεδρο  τους Νίκο Τράκα και πρόεδρο της ΠΟΕ - ΟΤΑ να επιτίθενται σε έναν μαζικό φορέα που αποφασίζει να διεκδικήσει για το δικαίωμα που έχουν όλοι οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι,  οι συνταξιούχοι στη  δωρεάν  πρόσβαση στον πολιτισμό, στον αθλητισμό, στον ελεύθερο χρόνο, στην μόνιμη και σταθερή δουλειά.  

Καλούμε κάθε μαζικό φορέα της πόλης μας καθώς και την Δημοτική Αρχή να καταγγείλει και καταδικάσει αυτή την επίθεση στηρίζοντας το ψήφισμα του Συλλόγου μας. Σε αυτές τις συνθήκες πρέπει όλοι οι εργαζόμενοι να είμαστε ενωμένοι διεκδικώντας τις ανάγκες μας, απομονώνοντας και καταδικάζοντας αυτούς που θέλουν να μας χωρίσουν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Διαβάστε εδώ το υπόμνημα με τα αιτήματα του συλλόγου προς το Δήμο