ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΕΡΑΙΑΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΉ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη στάση της Δημοτικής Αρχής Νίκαιας-Ρέντη απέναντι στην επιτροπή κατοίκων και στους φορείς των δήμων Νίκαιας-Πειραιά, στη παρέμβαση που ζητήσαμε στο Δημοτικό Συμβούλιο 03/04/18 με θέμα: Εγκατάσταση κεραίας στο ακίνητο επι τις οδού Πέντε Πηγαδίων 2 και Λακωνίας.

Ενώ απρόκλητα δεν δέχθηκε κανένα απο τα αιτήματα μας, αλλά ούτε και να επικαιροποιηθεί η απόφαση με αρ.8/04 της Δημοτικής Αρχής με Δήμαρχο τον Στέλιο Μπενετάτο της Λαϊκής Συσπείρωσης , που απαγορεύει τη τοποθέτηση κεραιών κινητής τηλεφωνίας εντός πολεοδομικού ιστού.

Στην αντίδραση των κατοίκων και την αποφασιστικότητα τους να υπερασπιστούν την υγεία τους και τη ζωή των ίδιων αλλα και των παιδιών τους και να μην επιτραπεί τοποθέτηση κεραίας σταθμού αναμεταδότη για το βωμό και μόνο της κερδοφορίας των εταιριών κινητής τηλεφωνίας χωρίς να υπολογίζεται η δημόσια υγεία. Με στιγνό πολιτικό λόγο είπε ότι θα ακολουθήσει το γράμμα του νόμου και αν μας δυσαρεστούν οι απόψεις του να μην ψηφιστεί στις εκλογές.

Στη συνέχεια υπήρξαν προσωπικές επιθέσεις απο το δήμαρχο πρός τους δημότες, που έφτασε στο σημείο να κατεβει από το έδρανο κουνώντας το δάκτυλο, ενώ απευθύνθηκε και στην Πρόεδρο του Γυναικείου Συλλόγου <<Η Πρόοδος>> λέγοντας της ότι έρχεται κακοπροαίρετα στα δημοτικά συμβούλια για να προκαλεί φασαρίες.

Αποδεικνύεται για άλλη μια φορά η αντιλαϊκή πολιτική θέση της Δημοτικής Αρχης Νίκαιας-Ρέντη, που βάζει πλάτη στα ιδιωτικά συμφέροντα και τους επιχειρηματίες.    

ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ   ΚΑΤΟΙΚΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΕΙΡΑΙΑ <<Η ΠΡΟΟΔΟΣ>>

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΑΙΩΝ Ε΄ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΕΙΡΑΙΑ