Η εφημερίδα μας

LS Efimerida Iounis 2018 001

 Για παλιότερα τεύχη εδώ

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ…ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

(ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ)

Επανερχόμαστε σε ένα αίτημα μονιμοποίησης εργαζόμενου στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη, που στα δικαστήρια ‘’βρήκε τοίχο’’ μπροστά στην άρνηση της δημοτικής αρχής.

Μετά 8 χρόνια συμβάσεων στο εργαστήρι χαρακτικής, η υπεύθυνη εικαστικός διεκδίκησε μέσου της δικαστικής οδού την μονιμότητά της. Την δημοτική αρχή εκπροσώπησε στο δικαστήριο η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Ρέντη (ΔΗΚΕΝΙΡ).

Στην ερώτηση της έδρας αν είναι αναγκαία η παρουσία της εργαζόμενης στον Δήμο, μεταξύ άλλων απάντησε ότι δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη του εργαστηρίου χαρακτικής-αν θα συνεχίσει να λειτουργεί-μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές το 2019, επομένως…

Έτσι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν κατά της μονιμοποίησης της εργαζόμενης εικαστικού.

Δεν θυμόμαστε όταν κρινόταν στα δικαστήρια η μονιμοποίηση της συζύγου και μετακλητής συμβούλου του δημάρχου, η αντιδήμαρχος καθαριότητας που κατάθεσε τότε πως είναι αναγκαία η παρουσία της κ. Τρίγκα στον Δήμο –ώστε να μπορεί να μονιμοποιηθεί- να αναρωτήθηκε αν μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές θα εξακολουθούσε να είναι η μετακλητή υπάλληλος και σύμβουλος του νέου ενδεχομένως δημάρχου!!!

Ω καιροί! Ω ήθη!