Προσφατα αρθρα

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ…ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!

(ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΕΝΟ ΚΥΚΛΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ)

Επανερχόμαστε σε ένα αίτημα μονιμοποίησης εργαζόμενου στο Δήμο Νίκαιας-Ρέντη, που στα δικαστήρια ‘’βρήκε τοίχο’’ μπροστά στην άρνηση της δημοτικής αρχής.

Μετά 8 χρόνια συμβάσεων στο εργαστήρι χαρακτικής, η υπεύθυνη εικαστικός διεκδίκησε μέσου της δικαστικής οδού την μονιμότητά της. Την δημοτική αρχή εκπροσώπησε στο δικαστήριο η πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης Ρέντη (ΔΗΚΕΝΙΡ).

Στην ερώτηση της έδρας αν είναι αναγκαία η παρουσία της εργαζόμενης στον Δήμο, μεταξύ άλλων απάντησε ότι δεν γνωρίζει ποια θα είναι η τύχη του εργαστηρίου χαρακτικής-αν θα συνεχίσει να λειτουργεί-μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές το 2019, επομένως…

Έτσι η απόφαση του δικαστηρίου ήταν κατά της μονιμοποίησης της εργαζόμενης εικαστικού.

Δεν θυμόμαστε όταν κρινόταν στα δικαστήρια η μονιμοποίηση της συζύγου και μετακλητής συμβούλου του δημάρχου, η αντιδήμαρχος καθαριότητας που κατάθεσε τότε πως είναι αναγκαία η παρουσία της κ. Τρίγκα στον Δήμο –ώστε να μπορεί να μονιμοποιηθεί- να αναρωτήθηκε αν μετά τις επόμενες δημοτικές εκλογές θα εξακολουθούσε να είναι η μετακλητή υπάλληλος και σύμβουλος του νέου ενδεχομένως δημάρχου!!!

Ω καιροί! Ω ήθη!