Η Διοίκηση του κ. Ιωακειμίδη να άρει κάθε πρόβλημα που έχει δημιουργήσει για την μονιμοποίηση των 2 γυμναστών ποδοσφαίρου του Δήμου μας

Σήμερα από τα μαζικότερα προγράμματα αθλητισμού στα σχολεία που έχει ο Δήμος σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων είναι τα προγράμματα ποδοσφαίρου.

Τα προγράμματα αυτά υλοποιούνται από 2 γυμναστές που πάνω από 10 χρόνια έρχονται σε καθημερινή επαφή με εκατοντάδες μαθητές της πόλης μας.

Με απόφαση και υπεράσπιση στα δικαστήρια από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή άνοιξε ο δρόμος οι 2 γυμναστές να γίνουν αορίστου υπάλληλοι του Δήμου μας. Σαν συνέχεια αυτής της απόφασης και αφού οι 2 γυμναστές δικαιώθηκαν και από το Εφετείο Πειραιά, τον Σεπτέμβρη ψηφίστηκε στο Δημοτικό Συμβούλιο η μονιμοποίηση των 2 γυμναστών και η ένταξη τους στον Οργανισμό του Δήμου.

Δυστυχώς όμως οι γυμναστές και δεν έχουν πληρωθεί εδώ και πολλούς μήνες και δεν μπορούν να ενταχθούν στον Οργανισμό του Δήμου γιατί η Διοίκηση του κ. Ιωακειμίδη τον Ιούλιο σε απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής έκρινε ότι δεν μπορεί να δεχτεί τους γυμναστές αυτούς και άσκησε έφεση στην απόφαση του Εφετείου και παραπέμπει την μονιμοποίηση των γυμναστών στον Άρειο Πάγο.

Στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο (9/2/2015) η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε το θέμα, όπως το είχε ήδη θέσει στην Οικονομική Επιτροπή ζητώντας να παρθεί πίσω αυτή η απαράδεκτη απόφαση που βάζει φραγμό στην μονιμοποίηση των γυμναστών και τους αφήνει και μήνες απλήρωτους.

Ως Λαϊκή Συσπείρωση στεκόμαστε δίπλα στους γυμναστές και τους μαθητές της πόλης και καλούμε την Δημοτική Αρχή να πάρει ΤΩΡΑ πίσω την απόφαση της για εκδίκαση της απόφασης στον Άρειο Πάγο, μια απόφαση που ακυρώνει ήδη της ομόφωνη απόφαση που έλαβε τον Σεπτέμβρη το Δημοτικό Συμβούλιο υπέρ των γυμναστών.

Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας Ρέντη

Φλεβάρης 2015