ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΟΥ!!!

Ακριβώς σαν πελάτες αντιμετωπίζει η διοίκηση του κ.Ιωακειμίδη τους δημότες.

Ποιό είναι το παρ’ ολίγον νέο τους κατόρθωμα;

Έφεραν διάταξη στον νέο κανονισμό που ετοίμασαν για τους παιδικούς σταθμούς, που λέει, ότι όσα από τα παιδάκια θα κοιμούνται στον παιδικό σταθμό, θα πληρώνουν περισσότερα τροφεία!!!!

Αναγκάστηκαν με την πρώτη κατακραυγή βέβαια να το μαζέψουν και να το αποσύρουν.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ενεργούν έτσι σαν επιχειρηματίες, απροκάλυπτα.

Παλιότερα σχεδίαζαν να βάλουν παράβολο και υψηλό μάλιστα στους πολιτικούς γάμους. Να βάλουν ταρίφα 3ΕΥΡΩ\ανά άτομο \ανά ώρα για όσους παίζουν στους ελεύθερους αθλητικούς χώρους του Δήμου. Αναγκάστηκαν και τα μάζεψαν όταν κυριολεκτικά τους «έκραξαν». Όμως άλλα τέλη και δημοτικοί φόροι έχουν προστεθεί και αυξηθεί τα 5 τελευταία χρόνια σε κάθε δραστηριότητα, αθλητισμό, πολιτισμό, παιδικούς σταθμούς, ΚΑΠΗ, παντού.

Μετά 12 χρόνια αύξησαν τα δημοτικά τέλη σε κάθε σπίτι σε Νίκαια και Ρέντη, σε περίοδο κρίσης  και οικονομικής ανέχειας για τις λαϊκές οικογένειες. Το πιο προκλητικό όμως είναι ότι η δημοτική αρχή του κ. Ιωακειμίδη απαιτούσε απ’ όσους μικροεπαγγελματίες είχαν χρέη πάνω από 300 ευρώ να τα καταβάλλουν, αλλιώς θα έκαναν κατάσχεση στους προσωπικούς λογαριασμούς τους στις τράπεζες, ενώ αφήνουν τις μεγάλες επιχειρήσεις όπως το AllouFanPark να χρωστάνε για πολλά χρόνια πάνω από 700.000 στο δήμο.

Είναι δημοτική διοίκηση φορομπήχτης, εκφραστής των μνημονίων και των χαρατσιών. Είναι εικόνα των κυβερνήσεων διαδοχικά και έτσι πρέπει να τους αντιμετωπίσει ο κόσμος.