Εμφανής η δυσαρέσκεια των δημοτών!

Είναι γνωστό σε όλη την πόλη ότι οι άνθρωποι της Λαϊκής Συσπείρωσης είμαστε καθημερινά στους δρόμους, στα μαγαζιά, στα καφενεία, στις λαϊκές αγορές. Μας βλέπετε και σας βλέπουμε και κυρίως σας ακούμε…

Είναι λοιπόν ΑΔΥΝΑΤΟΝ να αποσιωπήσουμε την δυσαρέσκεια όλων για την κατάσταση στην πόλη!

Είναι ΑΝΗΚΟΥΣΤΟ –στο 2016- να βλέπεις ηλικιωμένη γυναίκα στην περιοχή του Αγ. Νικολάου να κυκλοφορεί βράδυ με ΦΑΚΟ, επειδή δεν υπάρχει επαρκής φωτισμός!! Στην ευρύτερη περιοχή (Βοσπόρου, Βιθυνίας κλπ) δεν έχουν αντικατασταθεί –εδώ και καιρό- οι καμένες λάμπες!

Είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ –στο 2016- οι νεραντζιές να κλαδεύονται κατόπιν… ραντεβού!! Ναι καλά διαβάσατε! Μας ήρθε μαρτυρία κατοίκου, η οποία είδε το συνεργείο να κλαδεύει τα δέντρα στο πεζοδρόμιο του γείτονα της και ζήτησε να κλαδευτεί και η νεραντζιά που ήταν μπροστά στο σπίτι της. Η απάντηση ήταν ότι οι εντολές της δημοτικής αρχής είναι να τηλεφωνούν οι κάτοικοι για το αίτημά τους και να κλείνουν ραντεβού!! (Δείτε παρακάτω και φωτογραφίες από σημεία της πόλης, όπου φαίνεται η διαφορά... Μάλιστα πέρασαν πολλές μέρες πριν μαζέψουν τα κλαδιά και οι δρόμοι δεν καθαρίστηκαν ποτέ από τους πεσμένους καρπούς...) 

Είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ –στο 2016- οι κάδοι των σκουπιδιών να μην πλένονται και να μην αποστειρώνονται! Εργαζόμενοι στο δήμο μας είπαν ξεκάθαρα ότι κατά τους χειμερινούς μήνες έπρεπε να βγουν με τα απαραίτητα υλικά ώστε οι κάδοι να απολυμανθούν για τον ιό Η1Ν1 και αυτό δεν έγινε ποτέ, με ότι αυτό συνεπάγεται…

Με λίγα λόγια πρέπει να φύγουν από τις θέσεις εξουσίας όλοι αυτοί οι εντολοδόχοι και οι χειροκροτητές των κυβερνήσεων των τελευταίων ετών αφού εκτός των άλλων είναι και επικίνδυνοι, όταν –χωρίς δεύτερη σκέψη- δεν παίρνουν μέτρα για την ασφάλεια και την δημόσια υγεία.

 

 

DSC_0245 2
DSC_0246
DSC_0246 2
DSC_0247
DSC_0248
DSC_0249
DSC_0250
DSC_0251
1/8 
start stop bwd fwd