Εικόνες ντροπής στο αλσάκι του Αγ. Φίλιππα

"Από έξω κούκλα κι από μέσα πανούκλα!!!..." 

Παρατηρήσεις, γκρίνιες για την καθαριότητα στο δασάκι στον Άγιο Φίλιππα, μας έρχονται ταχτικά από επισκέπτες και περιπατητές. Γενικότερα όλοι οι χώροι πρασίνου, παρά τις τυμπανοκρουσίες του κ. Ιωακειμίδη, οι νησίδες των λεωφόρων, μεγάλες εκτάσεις γκαζόν όπως μπροστά από το Κατράκειο, έχουν αφεθεί στην τύχη τους.

Πέμπτη 20/6/2013 σε συναυλία που δόθηκε στο μικρό θεατράκι του χώρου στον Άγιο Φίλιππα, παρατηρήσεις και για την καθαριότητα στο θεατράκι αλλά και για την εγκατάλειψη του πρασίνου ήταν εντονότατες.

Το αποκορύφωμα ήταν την Παρασκευή 21.06.2013 το βράδυ, όπου πολλοί που συμμετείχαν σε εκδήλωση στο χώρο του μπάσκετ, επισκέφτηκαν τις τουαλέτες και απηύδησαν!!

Σας παρουσιάζουμε χωρίς άλλες επεξηγήσεις τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν την Δευτέρα 24 Ιούνη.

agios filippas toilets   agios filippas basket tablet

Έχει ιδιαίτερη αξία να θυμηθούμε την εκστρατεία που έκανε ο ΣΚΑΙ παραμονές των δημοτικών εκλογών το 2010, λίγο μετά την ένωση Νίκαιας Ρέντη για το δασάκι. «Χολή» και επικρίσεις για την δημοτική αρχή τότε της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ξεκίνησαν καμπάνια (χωρίς να πάρουν άδεια από κανένα) για να καθαρίσουν το δασάκι, με διάφορους ακροατές τους από την Αττική, μετά από καταγγελίες «ορισμένων» για την καθαριότητα. Ηγήθηκε της εκστρατείας ο «αρχιστράτηγος» Portosalte! Οι ίδιοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του ΣΚΑΙ, τους παρατήρησαν «για πιο λόγο μας καλέσατε να έρθουμε εδώ! Καμία σχέση δεν έχει με τους χώρους που κάνουμε εξορμήσεις καθαριότητας, εδώ το πάρκο είναι εντάξει».

Να σημειώσουμε ότι είχε έρθει στο χώρο ο δήμαρχος του Ρέντη κ. Ιωακειμίδης με αυτοκίνητα του Δήμου του, έτοιμος να τα φτιάξει, να τα νοικοκυρέψει όλα! Και φυσικά έφυγε άπρακτος.

Εκτός των άλλων το θυμίζουμε, όχι μόνο για την αποτελεσματικότητά του σήμερα μετά 3 χρόνια, αλλά και για την ευγένεια και την διακριτικότητα που τον διακατέχει! σε βαθμό να κάνει έως και συστάσεις για την αγένεια του δημοτικού συμβουλίου της Νίκαιας.

 

agios filippas toilets i   agios filippas toilets ins
 
agios filippas toilets door

 agios filippas toilets inside   agios filippas toilets p

 agios filippas basket    

agios filippas basket court   agios filippas basket