ΚΟ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ - Σε κλίμα μάχης οι συσκέψεις για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος στο λαό

psifodeltio-nikaia

 

Σε κλίμα μάχης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, συσκέψεις - συζητήσεις συστράτευσης και δράσης για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ στο λαό, μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών, από τις Κομματικές Οργανώσεις των Δήμων της Β΄ Πειραιά, (Νίκαια -Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος).

Παρευρέθηκαν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, άλλοι συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι στη Β’ Πειραιά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

 

psifodeltio-nikaia2

 

Στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη, την εισηγητική ομιλία έκανε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Χαιρέτισαν ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας-Ρέντη και ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Παραβρέθηκαν η βουλευτής Β' Πειραιά και εκ νέου υποψήφια Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Μάκης Τσελέντης, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά και πρόεδρος του σωματείου ΟΤΑ του Δήμου Κορυδαλλού.

 

 

psifodeltio-nikaia2-k

 

Ακολούθησε συζήτηση που έδειξε ετοιμότητα να πραγματοποιηθεί ένα μεγάλο κάλεσμα συμπόρευσης με το ΚΚΕ.

psifodeltio-nikaia2-kpΤον λόγο πήρε και ο Κώστας Παπαδόπουλος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Κόντρα στο Ρεύμα Νίκαιας-Ρέντη» και δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων είπε:

«Με χαρά δέχτηκα την πρόσκληση σας να συμμετέχω στην σημερινή σας συνάντηση, διάβασα το κάλεσμα συμπόρευσης της ΚΕ του ΚΚΕ και συμφωνώ. Το κάλεσμα δεν αποτελεί απλά μια πρόσκληση απέναντι στις εκλογές που έρχονται αλλά μια ανάγκη για όλες και όλους που αγωνίζονται για να αλλάξουν ριζικά την ζωή τους. Ο ακραίος καπιταλισμός που βιώνουμε δημιουργεί πολέμους φτώχεια εξαθλίωση στον λαό μας. Αυτό το σαθρό και σάπιο σύστημα εξωραΐζεται δεν παίρνει γιατρειά μόνο γκρεμίζεται. Στις ερχόμενες εκλογές θα δώσω την μάχη με τις δυνάμεις του ΚΚΕ για ένα καλύτερο αύριο για τον λαό μας».

 

 


Πηγή: www.902.gr/