ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σωματείων εκπαιδευτικών και συλλόγων γονέων έξω από τα καζάνια της «Oil - One» στις 3 Μάη

drapetsona-kinhtopoihsh-5Συγκέντρωση διαμαρτυρίας σωματείων εκπαιδευτικών και συλλόγων γονέων και κηδεμόνων θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Μάη στις 12 το μεσημέρι, έξω από τα καζάνια της «Oil - One» στο χώρο των Λιπασμάτων της Δραπετσώνας, με κεντρικό αίτημα, «Τέρμα πια στην κοροϊδία! Να ανακληθούν τώρα οι άδειες εγκαταστάσεων της "Oil - One"».

Για τη συμμετοχή των εκπαιδευτικών στην κινητοποίηση η ΕΛΜΕ Πειραιά και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κερατσινίου - Περάματος, κηρύσσουν δίωρη διευκολυντική στάση εργασίας για τις δυο τελευταίες ώρες του πρωινού κύκλου.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών ΠΕ Κερατσινίου - Περάματος στην ανακοίνωσή του, μεταξύ άλλων αναφέρει τα εξής:

«Το εργατικό - λαϊκό κίνημα της περιοχής πρέπει να μπει μπροστά και να παλέψει για την ικανοποίηση των λαϊκών αναγκών κόντρα στα σχέδια των μεγαλοεπιχειρηματιών. Καμιά ανοχή στα όποια “αντίμετρα” χρησιμοποιεί κάθε φορά η κυβέρνηση για να χρυσώνει τη βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική που ακολουθεί. Κανένας συμβιβασμός στα ψίχουλα που πέφτουν από το τραπέζι των επιχειρηματιών».

 

Διαβάστε εδώ ολόκληρη την ανακοίνωση

 


Πηγή: www.902.gr