Προσφατα αρθρα

ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ: Αρνήθηκε αίτημα της «Λαϊκής Συσπείρωσης» για σύγκληση του Συμβουλίου για τις πυρκαγιές!

Αρνήθηκε η διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής τη σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου που ζήτησε η «Λαϊκή Συσπείρωση» εδώ και αρκετές μέρες, για το θέμα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Αττική! Αυτή η πρωτοφανής και προκλητική απόφαση της διοίκησης της Περιφέρειας προκάλεσε την αντίδραση της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που ζητά ξανά την άμεση σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου.

Συγκεκριμένα, η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αττικής σε σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η "Λαϊκή Συσπείρωση" Αττικής με αίσθημα ευθύνης για τον δοκιμαζόμενο, από τις πρόσφατες φονικές πυρκαγιές σε Ανατολική και Δυτική Αττική, λαό της Περιφέρειας Αττικής ζήτησε να προγραμματιστεί άμεσα συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να υπάρξει επίσημη ενημέρωση, αλλά κυρίως για να παρθούν μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, όπως επίσης και επείγοντα μέτρα για την άμεση ενίσχυση της προστασίας και πυρόσβεσης αυτήν την περίοδο καθώς και επείγοντα μέτρα θωράκισης από πλημμυρικά φαινόμενα.

Αντί για αυτό, η διοίκηση, της Ρένας Δούρου, της Περιφέρειας Αττικής συγκάλεσε μια άτυπη σύσκεψη των επικεφαλής των παρατάξεων, μοιράζοντας μια συρραφή των δελτίων Τύπου που έχει βγάλει όλες τις προηγούμενες μέρες.

Είναι πρόκληση και εμπαιγμός!!!

Συνεχίζουν το επικοινωνιακό παιχνίδι για να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες της διοίκησης και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, κυρίως όμως για να μη δεσμευτούν τώρα στη λήψη κανενός μέτρου.

Δεν προγραμματίζει σύγκληση Περιφερειακού Συμβουλίου, ούτε καν διευκρινίζει ότι είναι στις προθέσεις της να το κάνει.

Η "Λαϊκή Συσπείρωση" ζητά ξανά την άμεση σύγκληση του Περιφερειακού Συμβουλίου για να ενημερωθεί το Σώμα από τη διοίκηση επίσημα για τις ενέργειές της τόσο για την αντιμετώπιση των φονικών πυρκαγιών τη στιγμή που εκδηλώθηκαν, όσο και για να αποφασιστούν συγκεκριμένα μέτρα ανακούφισης των πληγέντων, επείγοντα μέτρα για την ενίσχυση των μέσων προστασίας κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου, αποκατάσταση της περιοχής καθώς και για τη θωράκιση των αποψιλωμένων περιοχών από πλημμυρικά φαινόμενα».