ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΤΟ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ - Κάλεσμα συστράτευσης με το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογικές μάχες - Η ομιλία του Δ.Κουτσούμπα

kke-sygkentrosi-peiraias-13

Κατάμεστο το αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιά, καθώς εκατοντάδες Πειραιώτες κάθε ηλικίας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά και έδωσαν το «παρών» στη συγκέντρωση με ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δ. Κουτσούμπα, (δείτε εδώ το βίντεο) το βράδυ της Τετάρτης 27 Φλεβάρη.

Στη συγκέντρωση χαιρέτισαν η υποψήφια δήμαρχος Πειραιά Διαμάντω Μανωλάκου (διαβάστε εδώ αναλυτικά και δείτε βίντεο) και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Πρωτούλης (διαβάστε εδώ αναλυτικά και δείτε βίντεο).

Το άνοιγμα στην εκδήλωση έκανε ο Βαγγέλης Μαρούπας, γραμματέας της ΚΟ Πειραιά ο οποίος παρουσίασε και τους πρώτους 23 υποψήφιους για το Δήμο, καθώς και 7 για την περιφερειακή ενότητα Πειραιά (δείτε video και διαβάστε αναλυτικά εδώ).

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Λουίζα Ράζου, Κώστας Παρασκευάς και Γιώργος Μαρίνος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση στους δήμους της περιοχής Κερατσινίου-Δραπετσώνας Γιώργος Καλαμαράς, Νίκαιας-Ρέντη, Παναγιώτης Κατηφές, Περάματος Βασίλης Βατίστας, Κορυδαλλού Ελευθερία Παπουτσιδάκη, Σαλαμίνας Μαρία Παπαελευθερίου, Αίγινας Παναγιώτης Ηλίας και οι πρώην δήμαρχοι Νίκαιας και Περάματος Στ. Μπενετάτος και Γ. Πατσιλινάκος, αντίστοιχα.

Την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, θα μεταδώσει η ΕΡΤ 2, την Πέμπτη 28 Φλεβάρη και ώρα 14.45.

 

kke-sygkentrosi-peiraias-12

 

 

kke-sygkentrosi-peiraias-25

 

 

 

 

 


Πηγή:www.902.gr