protoulis

Διακήρυξη Λ.Σ.Νίκαιας-Ρέντη - Αυτοδιοικητικές εκλογές 2019

Diakiriksi-Ekloges-2019

 

Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019

kalesma-ths-ke-toy-kke-2

 

Η εφημερίδα μας

LS Efimerida Iounis 2018 001

 Για παλιότερα τεύχη εδώ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΕ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟ «NOVOTEL» - Χαιρετισμός του Γαβριήλ Ιωαννίδη στην εκδήλωση για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

novotel-ioannidis-gavriil

Στην εκδήλωση με θέμα «Δημοτικές και Περιφερειακές Εκλογές 2019. Με ισχυρό ΚΚΕ παντού μπορούμε να κάνουμε την πραγματική διαφορά», που διοργάνωσε η ΚΕ του ΚΚΕ το απόγευμα της Δευτέρας, στο ξενοδοχείο «Novotel», με κεντρικό ομιλητή τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, χαιρετισμό απηύθυνε ο Γαβριήλ Ιωαννίδης, Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Εργαζομένων Αποκεντρωμένων Διοικήσεων Ελλάδας, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη. Στο χαιρετισμό του σημείωσε:

«Θέλω να χαιρετίσω και εγώ με τη σειρά μου τον ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, κ. Δ. Κουτσούμπα, τον υποψήφιό μας Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Πρωτούλη, τους υποψηφίους Δημάρχους, όλους τους υποψηφίους συναγωνιστές της "Λαϊκής Συσπείρωσης", όπως και όλους τους επώνυμους και ανώνυμους που βρίσκονται στις επάλξεις αυτής της προσπάθειας και να πω ότι βρίσκομαι εδώ, πρώτη φορά ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Δήμο της Νίκαιας - Ρέντη και είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου και συνάμα ευθύνη και δηλώνω έτοιμος για αυτές τις εκλογικές μάχες που έρχονται.

Η σημερινή μέρα είναι ιδιαίτερη, γιατί μετά τους ταξικούς αγώνες που δώσαμε με σημαντικές επιτυχίες τα τελευταία χρόνια, όσοι εργαζόμενοι πορευτήκαμε με το ΠΑΜΕ στο συνδικαλιστικό κίνημα, ήρθε η ώρα των εκλογικών αναμετρήσεων στους δήμους και τις περιφέρειες, ήρθε η στιγμή που όλοι πρέπει να μπούμε στον αγώνα για τις τοπικές κοινωνίες, η στιγμή που πρέπει να συνδεθούν οι εργαζόμενοι με την τοπική αυτοδιοίκηση. Γιατί μέσα από αυτή την όσμωση και την κοινωνική συμμαχία, μπορούν να δημιουργηθούν καλύτεροι όροι για το λαό και για ένα καλύτερο αύριο.

Είμαι εδώ για να δηλώσω τη συμπόρευσή μου με το Κομμουνιστικό Κόμμα, δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις ώστε από αυτές τις εκλογικές αναμετρήσεις, να ισχυροποιηθούν τα ψηφοδέλτιά μας και να βγουν την επόμενη μέρα ακόμα πιο δυνατά. Από αυτές τις αναμετρήσεις που θα καθορίσουν εν πολλοίς αρκετά δεδομένα για το μέλλον. Είμαι εδώ για να δηλώσω τη συμπόρευση μου με το Κομμουνιστικό Κόμμα, γιατί μόνο αυτό μπορεί να εγγυηθεί ότι θα αγωνιστεί αύριο και θα παλέψει με το λαό, για το λαό για τις ανάγκες του.

Δεν μπορώ να μην αναφερθώ φυσικά στο γεγονός ότι πολύς κόσμος μάς αγαπάει, άλλα δεν μας ψηφίζει, ακόμα η και μας ψήφιζε παλαιότερα, καθώς και εγώ κάποτε ήμουν σε αυτή την κατηγορία. Σε αυτό τον κόσμο λοιπόν, πρέπει και επιβάλλεται να δώσουμε μεγάλη βαρύτητα. Πρέπει τώρα να απευθύνουμε και πάλι διάπλατο κάλεσμα και είμαι αισιόδοξος ότι πλέον έχουν διαλυθεί όλα τα σύννεφα, καθώς τα ψέματα της πλαστής, δήθεν αριστεράς και οι αυταπάτες αποκαλύφθηκαν, έχουν διαλυθεί τα σύννεφα και πρέπει να ρίξουμε τώρα νέες γέφυρες. Ο κόσμος είδε ποιον δικαίωσε η ιστορία, ποιος είπε την αλήθεια στο λαό το προηγούμενο διάστημα, ποιος είπε το πραγματικό «όχι» και ποιος αγωνίστηκε και συνεχίζει να αγωνίζεται για να ικανοποιηθούν οι σύγχρονες ανάγκες του.

Πρέπει να πω ξανά μια συγνώμη σε κάποιους ανθρώπους και παρόντες και απόντες, για τις επιλογές που έκανα στο παρελθόν και να τονίσω ότι μετανιώνω που άργησα τόσο καιρό να βρεθώ δίπλα στο πραγματικό κίνημα και τους ανθρώπους του, που άργησα να επιστρέψω στις ρίζες που ήδη είχα κληρονομήσει. Οι ανοιχτές αγκαλιές, οι καθαρές ματιές και η συντροφικότητα, όμως, με αποζημιώνουν κάθε μέρα και είμαι ευγνώμων γι' αυτό.

Σεμνά και ταπεινά και με αισιοδοξία λοιπόν, με ό,τι δυνάμεις έχω και μου αναλογούν, δηλώνω τη συστράτευσή μου με το Κομμουνιστικό Κόμμα και τα ψηφοδέλτια που στηρίζει και από την πλευρά μου συμμετέχω στο Δήμο της Νίκαιας - Ρέντη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» και υποψήφιο Δήμαρχο τον Παναγιώτη Κατηφέ, για να φέρουμε όλοι μαζί τη μεγάλη ανατροπή στη «μάχη της Κοκκινιάς».

Καλή επιτυχία σε όλους».


Πηγή: www.902.gr