ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11π.μ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 1η ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΣΤΙΣ 11π.μ.

ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΛΑΪΚΩΝ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΟΛΟΙ στον αγώνα, όλοι στη μάχη. 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ κανείς στη δουλειά. Να νεκρώσουν τα εργοστάσια, τα γραφεία, τα λιμάνια. Μηχανή να μην δουλέψει. Προπέλα να μην γυρίσει. Σε κάθε χώρο δουλειάς να γίνουν τώρα συνελεύσεις και να παρθούν συλλογικές αποφάσεις για μαζική συμμετοχή στην απεργία και στην κλιμάκωση του αγώνα. Ανακοίνωση του ΠΑΜΕ...

Για την προετοιμασία της απεργίας στο λιμάνι του Πειραιά τα σωματεία ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, Ενωση Μαγείρων (ΠΕΕΜΑΓΕΝ), Ενωση Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών (ΠΕΝΗΗΕΝ) και ΠΕΠΡΝ διοργανώνουν σύσκεψη αύριο Τετάρτη 30 Νοέμβρη στις 11 π.μ. στα γραφεία της ΠΕΜΕΝ. Ενώ καλούν τους ναυτεργάτες να πάρουν μέρος μαζικά στη σύσκεψη που θα γίνει την ίδια μέρα στις 6.30 το απόγευμα στο ΕΚ Πειραιά για συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής στον Πειραιά. Τα 5 ναυτεργατικά σωματεία για την ημέρα της απεργίας καλούν σε προσυγκέντρωση στις 5.30 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη.

Σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους της στεριάς, παράλληλα με τις εξορμήσεις και τις περιοδείες που γίνονται σε όλους τους χώρους δουλειάς του Πειραιά, του Ρέντη και το Φάληρο, έχουν προγραμματιστεί: Για σήμερα Τρίτη 29 Νοέμβρη κινητοποίηση, στις 8.30 π.μ., στον ΟΑΕΔ Κερατσινίου από την Επιτροπή Ανέργων Κερατσινίου και τη Λαϊκή Επιτροπή Περάματος. Το απόγευμα με πρωτοβουλία ταξικών συνδικάτων και με την απεργία να βρίσκεται στο επίκεντρο θα γίνει συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στο Δημαρχείο Νίκαιας για τη συγκρότηση Λαϊκής Επιτροπής.

Η παράταξη ΔΑΣ Ναυτιλιακών Υπαλλήλων διοργανώνει σύσκεψη στις 7.30 στο ΕΚΠ.

Επίσης, αύριο Τετάρτη 30 Νοέμβρη:

 

 

--Κινητοποίηση, στις 8.30 π.μ., στη ΔΕΗ Κερατσινίου από ταξικά σωματεία, επιτροπές της ΠΑΣΕΒΕ, Συλλόγους της ΟΓΕ, Επιτροπή Ανέργων, Λαϊκές Επιτροπές από Πέραμα, Κερατσίνι, Νίκαια, Κορυδαλλό.

-- Κινητοποίηση, στις 10 π.μ., στον ΟΑΕΔ Πειραιά από Επιτροπές Αγώνα των Διαμερισμάτων του Πειραιά.