Η ΙΔΙΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ κ. ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΑΙΑ ΚΙΝΗΤΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑΣ ΣΤΑ ΜΑΝΙΑΤΙΚΑ

Μεγάλη αντιπροσωπεία των κατοίκων γύρω από την διασταύρωση των οδών 5 Πηγαδίων και Λακωνίας, παραβρέθηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Πέμπτη 19 Ιούλη.

Στην αρχή η διοίκηση του Δήμου προσπάθησε να φανεί φιλική. Τους παρουσίασε αυτοψία της πολεοδομίας στο επίμαχο κτήριο που διαβεβαίωνε ότι δεν υπάρχει κεραία.

Οι κάτοικοι δήλωσαν ανήσυχοι, επειδή την ίδια μέρα διέκριναν κινήσεις του ιδιοκτήτη για μεταφορά μηχανημάτων που ίσως δεν προχώρησαν -επειδή έγινε αντιληπτός από τους γείτονες. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης δεν κατοικεί στο οίκημα για προφανείς λόγους. Ζήτησαν λοιπόν για μια ακόμη φορά την διαβεβαίωση από την δημοτική αρχή, ότι θα αποτρέψει με κάθε τρόπο την εγκατάσταση της κεραίας. Τότε έπαψε το φιλικό ύφος!!

και οι κάτοικοι εισέπραξαν από τον δήμαρχο την ίδια με την προηγούμενη φορά αυταρχική και προκλητικά κυνική αντιμετώπιση. Τους χαρακτήρισε μάλιστα υποκινούμενους!! Ακριβώς επειδή ο κ. Ιωακειμίδης δεν έχει καμία διάθεση να βγάλει τα κάστανα από την φωτιά. Επικαλέστηκε μάλιστα την νομιμότητα! Ποια νομιμότητα όμως; Αυτήν την νομιμότητα που αφήνει τις μεγάλες εταιρείες κινητής τηλεφωνίας να λειτουργούν ασύδοτα "κράτος εν κράτει" φτάνει να προχωρούν οι πωλήσεις και τα κέρδη τους. Ή της φυσικής νομιμότητας να προστατεύεται η υγεία των κατοίκων και ιδιαίτερα των παιδιών -3 τουλάχιστον σχολεία βρίσκονται σε ακτίνα μικρότερη από 200 και 300 μέτρα!!- και να βρίσκουν απάντηση οι ανησυχίες τους.