Προσφατα αρθρα

Δεκτή η πρόταση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ» για τη λειτουργία Κέντρου Πρόληψης εξαρτήσεων

Ομόφωνα εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας - Ρέντη ψήφισμα  για λειτουργία Κέντρου Πρόληψης μετά από πρόταση της «Λαϊκής Συσπείρωσης» ώστε να προκηρυχθούν 11 θέσεις εργαζομένων μέσω πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την εταιρεία «Πλοηγός - Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας». 

Ειδικότερα, το ψήφισμα αναφέρει: «Το Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη ομόφωνα ζητά την άμεση έκδοση Πράξης Υπουργικού Συμβουλίου για την προκήρυξη των 11 θέσεων εργαζομένων της αστικής µη κερδοσκοπικής Εταιρείας µε την επωνυµία "Πλοηγός - Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής Υγείας" ώστε να μπορέσει η παραπάνω εταιρεία να ενεργοποιηθεί και να παίξει το σημαντικό ρόλο της που είναι η δωρεάν παροχή των σχετικών υπηρεσιών σε 5 δήµους της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά.

Το παρόν αίτημα να αποσταλεί σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς: Υπουργεία Υγείας και Εσωτερικών, ΟΚΑΝΑ, ΚΕΔΚΕ, Ε.Ε.Τ.Α.Α., Περιφέρεια Αττικής, Αντιπεριφέρεια Πειραιώς, Δήμους Κερατσινίου - Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Πειραιώς, Περάματος»