Προσφατα αρθρα

ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ - Συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας μέσα στα σπίτια τους

kinhtopoihsh-gia-keraies-2

(φωτό αρχείου από προηγούμενη κινητοποίηση)

Το απόγευμα της Τρίτης 31.07 βγήκαν να ενημερώσουν με την ανακοίνωση που έχει τίτλο «Λίγος καρκίνος… δεν πειράζει» και συνυπογράφουν λαϊκοί φορείς της Νίκαιας και του Πειραιά, στηρίζοντας το δίκαιο αίτημα της Επιτροπής Κατοίκων της περιοχής -γύρω από τη διασταύρωση των οδών Λακωνίας και 5 Πηγαδιών- να μην τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας, προκειμένου να προστατευτούν παιδιά και ενήλικες από την έκθεση σε ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία.

Όσοι δεν γνώρισαν, άκουσαν με μεγάλο ενδιαφέρον, διάβασαν κι ενημερώθηκαν για το τι γίνεται για μια φορά ακόμα πάνω στις ήδη ταλαιπωρημένες πλάτες τους.

Τεράστιες οι ευθύνες της Δημοτικής Αρχής Νίκαιας-Ρέντη που επιτρέπει την ασυδοσία των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας. Το μόνο που ενδιαφέρει τις εταιρίες είναι η επέκταση των δικτύων τους για να γεμίζουν οι τσέπες τους και η Δημοτική Αρχή, με μπροστάρη τον κο Ιωακειμίδη, βοηθά και στηρίζει τη δράση τους παραγνωρίζοντας τις ανάγκες και τις αγωνίες των κατοίκων για την προστασία των παιδιών τους.

Μέσα από το λαϊκό κίνημα, η οργή διοχετεύεται σε οργάνωση και αγώνα για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων των λαϊκών οικογενειών. Φορείς και κάτοικοι έδωσαν νέο ραντεβού για τη συνέχιση του αγώνα τους.

 ...