ΟΙ ΟΔΟΙ ΟΛΥΜΠΟΥ - ΣΗΣΤΟΥ - ΣΩΛΟΜΟΥ ΚΑΘΡΕΠΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ.

ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΧΘΕΣ -ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 ΜΕΡΕΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΟΛΥΜΠΟΥ.

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΟΑΕΔ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΡΗΤΗ!

Η πρόσληψη με την "κοινωφελή" εκατοντάδων εργαζομένων στο Δήμο ΝΙΚΑΙΑΣ-ΡΕΝΤΗ ανακούφισε λίγο την πόλη από την μάστιγα των σκουπιδιών. Ο Δήμος ,χωρίς να προσλαμβάνει, χωρίς να πληρώνει, χωρίς ασφάλεια και ασφαλιστικές εισφορές, τους χρησιμοποίησε ,κυρίως στην καθαριότητα, όπου το μόνιμο προσωπικό είναι ελάχιστο, γιατί η μείωση του προσωπικού και η υποβάθμιση στην καθαριότητα στην πόλη ,εξυπηρετεί τα σχέδια της ιδιωτικοποίησης. Σε αυτό ,βέβαια έχει την πλήρη κατανόηση και συνεργασία από τη διοίκηση του συλλόγου των εργαζομένων, που το μόνο που την απασχολεί είναι τα λιβελογραφήματα ενάντια στο ΚΚΕ και την Λαϊκή Συσπείρωση..

 

Από την άλλη, οι εργαζόμενοι με την "κοινωφελή"-οι ωφελούμενοι κατά τον ΟΑΕΔ- απολύθηκαν στις 20 Νοέμβρη, αφού έκαναν 200 μεροκάματα με τις συνθήκες γαλέρας και την αμοιβή των 20 ευρώ την μέρα.

Από εκείνη την μέρα ,τα σκουπίδια κατακλύζουν την πόλη με τη βοήθεια του αέρα και της βροχής! Είναι πρόδηλο ότι η κατάληξή τους είναι τα φρεάτια και η φραγή τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται .Αν ο δήμος δεν μπορεί, πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του και πρώτα απ όλα οι δημότες ,που μπορούν με την κινητοποίησή τους να παρέμβουν όπου χρειαστεί για να λυθεί το πρόβλημα.