Προσφατα αρθρα

Με μαχητικό πνεύμα για οργάνωση αγώνων και διεκδικητικό πλαίσιο μπροστά στις εκλογικές μάχες που έρχονται!

YΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ

ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2019

Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΗΦΕΣ

07-01-2019-nikaia-renti katifes-panagiotis

 

Μέσα σε μαχητικό πνεύμα για τις εκλογικές μάχες που έρχονται συνεδρίασε η Λαϊκή Συσπείρωση στις 9 Γενάρη στο Δημαρχείο της Νίκαιας.

Ο Στέλιος Μπενετάτος, δημοτικός σύμβουλος και πρώην Δήμαρχος Νίκαιας αναφέρθηκε στην δράση της Λαϊκής Συσπείρωσης τα τελευταία χρόνια και όταν ήταν διοίκηση στο Δήμο Νίκαιας-Δημοκρατική Ενότητα- και πως έδρασε ως λαϊκή αντιπολίτευση προβάλλοντας τις λαϊκές ανάγκες και τις ανάγκες της πόλης όχι μόνο στο Δημοτικό Συμβούλιο αλλά ζωντανά μέσα στην πόλη.

Στη συνεδρίαση παρουσίασε τον υποψήφιο Δήμαρχο με τη στήριξη του ΚΚΕ για τις εκλογές του Μάη στην πόλη μας, τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Κατηφέ.

Στην τοποθέτηση του ο Παναγιώτης Κατηφές παρουσίασε το πολιτικό πλαίσιο της εκλογικής μάχης, την ανάγκη να διαμορφωθεί ενιαίο κριτήριο ψήφου με τη δουλειά μας στο λαό για τις Δημοτικές-Περιφερειακές-Ευρωεκλογές, για τη σύνθεση του νέου ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης και για το διεκδικητικό μας πλαίσιο πάλης στο σημερινό τοπίο που έχει διαμορφωθεί στην Τοπική Διοίκηση με το νέο νομοσχέδιο της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ (Κλεισθένης Ι).