Περιοδεία του Π. Κατηφέ στο μηχανοστάσιο Τροχαίου Υλικού στου Ρέντη

katifes

Το Μηχανοστάσιο της Ελληνικής Εταιρείας Συντήρησης Σιδηροδρομικού Τροχαίου Υλικού (ΕΕΣΣΤΥ) στο Ρέντη επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Παναγιώτη Κατηφέ, μέλος της ΕΠ της ΚΟΑ του ΚΚΕ και υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη.

Ο Π. Κατηφές κάλεσε τους εργαζόμενους και τους σπουδαστές από το ΚΕΚ-ΟΣΕ που μέσω μαθητείας εργάζονται στο μηχανοστάσιο, να αξιοποιήσουν την πείρα από τη ζωή τους και να στρατευτούν με το ΚΚΕ ενισχύοντας το στις εκλογικές μάχες που έρχονται. Τους κάλεσε να κρίνουν με βάση τα προβλήματα τους που δε διαχωρίζονται σε εργασιακά και τοπικά, αλλά έχουν κοινή αιτία την στρατηγική του κεφαλαίου, την οποία υπηρετούν τα κόμματα που «πίνουν νερό στο όνομα της ΕΕ». 

Οι εργαζόμενοι και κυρίως οι νέοι εργαζόμενοι με ελαστικές εργασιακές σχέσεις, με ενιαίο κριτήριο να σταθούν μπροστά στις κάλπες και με το "μάτι στραμμένο" στην επόμενη ημέρα των εκλογών που με οργανωμένο και ταξικά προσανατολισμένο εργατικό κίνημα και με ενισχυμένο το ΚΚΕ οι εργαζόμενοι μπορούν να βγουν νικητές διεκδικώντας λύσεις που απαντάνε στις δικές τους ανάγκες.