Προσφατα αρθρα

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον οικισμό της Αγ. Άννας του Ρέντη

parko-Ag-Annas-egatalipsi

Περιοδεία στον οικισμό της Αγ. Άννας στην περιοχή του Ρέντη πραγματοποίησε κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης όπου συνομίλησε με κατοίκους και μέλη του Συλλόγου οικιστών της περιοχής.

Αναδείχθηκαν η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής για την περιοχή, η έλλειψη καθαριότητας, η εγκατάλειψη του πάρκου και η παράδοση του σε ιδιώτη, η εγκατάλειψη της παιδικής χαράς της περιοχής, η μόλυνση στην ατμόσφαιρα από παρακείμενο εργοστάσιο καθαριστικών, η μη επαρκής σύνδεση της περιοχής με συγκοινωνία με το κέντρο του Ρέντη. 

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παναγιώτης Κατηφές ενημέρωσε τους κατοίκους για τη θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης για μη παραχώρηση δημοτικής γης σε ιδιώτες, για πάρκα και πλατείες ελεύθερες και προσβάσιμες για όλο το λαό. Το πάρκο της Αγ. Άννας που μπορεί να γίνει  έλξης για όλη την περιοχή, συνειδητά έχει εγκαταλειφθεί χρόνια από τη σημερινή Δημοτική Αρχή για να παραδοθεί σε ιδιώτη, κάτι για το οποίο διαφώνησε και καταψήφισε στο Δημοτικό Συμβούλιο η Λαϊκή Συσπείρωση όταν συζητήθηκε η δημοπρατησή του.

LaSy-Nikaia-Rendis-Periodeia-Agia-Anna 4

Στη συζήτηση με νέα ζευγάρια αναδείχθηκε η ανάγκη για κάθε παιδί να βρίσκει θέση σε παιδικό σταθμό, να μην εξαρτάται η μόρφωση και η κοινωνικοποίηση των παιδιών από το αν οι γονείς του πληρούν τα κριτήρια του ΕΣΠΑ ή όχι.

Ο Παναγιώτης Κατηφές κάλεσε του κατοίκους να συμπορευτούν με το ΚΚΕ και τη Λαϊκή Συσπείρωση για να διεκδικηθούν τα έργα που έχει ανάγκη ο λαός και η περιοχή της Αγ. Άννας και όχι τα χρήματα από τον Ελαιώνα να παραμένουν ως λογιστικό υπόλοιπο. 

LaSy-Nikaia-Rendis-Periodeia-Agia-Anna 0

LaSy-Nikaia-Rendis-Periodeia-Agia-Anna 1 

LaSy-Nikaia-Rendis-Periodeia-Agia-Anna 2

LaSy-Nikaia-Rendis-Periodeia-Agia-Anna 5

LaSy-Nikaia-Rendis-Periodeia-Agia-Anna 6