«ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ» από τον Δήμαρχο κ. Ιωακειμίδη για τα προβλήματα των κατοίκων στην Αγία Άννα

ls.logoΣτο Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 28.03 η Λαϊκή Συσπείρωση έθεσε προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους στην περιοχή της Αγίας Άννας καθώς και ζητήματα που αφορούν την Προσχολική Αγωγή αλλά και την απόφαση της Κυβέρνησης να είναι πλέον όρος η χρηματοδότηση από το Δήμο για την ίδρυση Τμήματος Ένταξης στα σχολεία.

Για την περιοχή της Αγίας Άννας τέθηκε η κατάσταση του πάρκου Ειρήνη, έκτασης 27 στρ., το οποίο είναι κλειδωμένο, δεν επιτρέπεται η πρόσβαση κατοίκων σ' αυτό και βρίσκεται σε πλήρη εγκατάλειψη. Με την α/α 334/22-6-2018 τα δημοτικά κτίσματα που υπάρχουν μέσα στο πάρκο έχουν νοικιαστεί σε ιδιώτη με αντίτιμο 2.550€ το μήνα και με την υποχρέωση το πάρκο να είναι ανοιχτό και προσβάσιμο στους κατοίκους της περιοχής. Σήμερα το πάρκο είναι ένας κλειδωμένος σκουπιδότοπος.

Παράλληλα τέθηκε το μεγάλο πρόβλημα της περιβαλλοντικής ενόχλησης της βιομηχανίας καθαριστικών Rolco που γειτνιάζει με τον οικισμό της Αγ. Άννας και το πάρκο Ειρήνη. Η Λαϊκή Συσπείρωση ρώτησε τι μέτρα έχει πάρει η Δημοτική Αρχή για την περιβαλλοντική ρύπανση, αν έχουν γίνει συστάσεις στην εταιρεία και στα αρμόδια Υπουργεία για ένα τόσο σοβαρό πρόβλημα.

Η απάντηση του κ. Ιωακειμίδη ήταν πλήρης σιωπή, δεν απάντησε τίποτα, ούτε για το πάρκο, ούτε για την Rolco που μάλιστα είναι και από τους μεγαλοοφειλέτες του Δήμου με χρέη πάνω από 1,5 εκ €.

 parko-Ag-Annas-egatalipsi