Συνεχίζονται οι περιοδείες της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις γειτονιές και τα εμπορικά καταστήματα της Νίκαιας

katifes-periodeia-osia-3ni 11

Με τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Κατηφέ, καθώς και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους κλιμάκια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» βρέθηκαν και πάλι στις γειτονιές και στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Το Σάββατο 30.03 στην περιοχή της Οσίας Ξένης, στις οδούς Κύπρου, Π. Ράλλη και Λαοδικείας, συζήτησαν με τους κατοίκους της περιοχής στα καφενεία, στα μαγαζιά, στην γειτονιά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους. Την Παρασκευή είχαν προηγηθεί περιοδείες στα εμπορικά καταστήματα της οδού 28ης Οκτωβρίου και στην πλατεία Χαλκηδόνας.

Στη συζήτηση με τους αυτοαπασχολούμενους, προέκυψε ξεκάθαρα ότι η όποια αύξηση του τζίρου επιτυγχάνεται με ατελείωτες ώρες δουλειάς, σε πιο δύσκολες συνθήκες διαβίωσης της οικογένειάς και ότι πλέον κάθε άλλο παρά δεδομένη είναι. Από τη συζήτηση με εργαζόμενους αναδείχτηκαν η εντατικοποίηση που βιώνουν οι εργαζόμενοι στο εμπόριο, η κοροϊδία για την αύξηση του κατώτατου μισθού, η δουλειά με 300 ευρώ, οι ελαστικές σχέσεις εργασίας. Αποτέλεσμα της ενίσχυσης των μεγάλων επιχειρήσεων, των μονοπωλίων και στο εμπόριο, η στήριξή τους τόσο από την κυβέρνηση, όσο και από τις δημοτικές και περιφερειακές αρχές.

Ο Παναγιώτης Κατηφές μεταξύ άλλων τόνισε πως «Κριτήριο ψήφου δεν είναι τα πρόσωπα, παλιός, νέος, έμπειρος, δοκιμασμένος, πετυχημένος, ανεξάρτητος, ακομμάτιστος και ότι άλλο ακούμε σε κάθε εκλογική μάχη, αλλά τι πολιτική υπηρετούν αυτά τα πρόσωπα – ποια είναι η στάση τους απέναντι στα λαϊκά προβλήματα. Η Δημοτική Αρχή Ιωακειμίδη επέβαλλε αύξηση στα δημοτικά τέλη και αύξηση στο δημοτικό φόρο αφού θέλει να εισπράξει από φόρους περισσότερα από όσα λαμβάνει ως χρηματοδότηση από το Κράτος. Είναι υπηρέτες των επιχειρηματικών και κυβερνητικών εντολών και φαίνεται σε όλη την πολιτική τους που έχει αποθεώσει το χαράτσωμα. Ο λαός της Νίκαιας και του Ρέντη πρέπει να αποφασίσει, αν θέλει μια Διοίκηση και έναν Δήμαρχο που είναι το καλύτερο παιδί για τους επιχειρηματίες, αλλά και για όλες τις Κυβερνήσεις στα χρόνια των μνημονίων, μια Διοίκηση που με την πολιτική της έχει αποτυπωθεί ως η Διοίκηση των χαρατσιών – της ανταποδοτικότητας – της φορομπηξίας – και του αυταρχισμού.»

Κάλεσε τον λαό της Νίκαιαςνα πάρει θέση μάχης με βάση τη ζωή του και την πείρα του, πάρει μέρος στην πάλη για την ανατροπή και για την αλλαγή των συσχετισμών προς όφελος του λαού, να ενισχύσει το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το ΚΚΕ στο Δήμο Νίκαιας Ρέντη που αποτελεί εγγύηση ανιδιοτέλειας και αγωνιστικότητας.

katifes-periodeia-osia-3eni 20

Katifes-periodeia-Xalkidona8

Katifes-periodeia-Xalkidona

Katifes-periodeia-Xalkidona2

 Katifes-periodeia-Xalkidona4

 

Katifes-periodeia-Xalkidona6

Katifes-periodeia-Xalkidona7

katifes-periodeia-osia-3eni 4

katifes-periodeia-osia-3eni 6

katifes-periodeia-osia-3eni 12

katifes-periodeia-osia-3eni 19