Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη – Συναντήσεις με φορείς και συλλόγους της πόλης

Synandisi-Efesioi 2

Αντιπροσωπεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Παναγιώτη Κατηφέ, συναντήθηκε με το ΔΣ της Πανελλήνιας Ένωσης Εφεσσίων, ενός από τους πιο ζωντανούς Συλλόγους της πόλης με συμμετοχή εκατοντάδων νέων στα τμήματά του.

Ανταλλάχθηκαν ουσιαστικές σκέψεις για την ανάγκη να αναδειχθεί ο Μικρασιατικός Πολιτισμός ως βασικός πυλώνας της πολιτιστικής δράσης στην πόλη. Παράλληλα συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν τις ανάγκες του λαού της πόλης όπως οι πολιτιστικές και αθλητικές υποδομές, οι ελλείψεις σε Παιδικούς Σταθμούς, οι αναπλάσεις σε εμπορικούς δρόμους, το πράσινο και οι ελεύθεροι χώροι.

Συνάντηση πραγματοποιήθηκε και με το Σύλλογο Οικιστών της Αγ. Άννας Ρέντη όπου οι κάτοικοι της περιοχής ανέδειξαν για άλλη μια φορά την εγκατάλειψη του πάρκου Ειρήνη, τη περιβαλλοντική όχληση από εργοστάσια της περιοχής και από τις μεταφορικές εταιρείες, την έλλειψη σχολείου, την εγκατάλειψη της παιδικής χαράς, την έλλειψη ουσιαστικής σύνδεσης της περιοχής συγκοινωνιακά με το κέντρου του Ρέντη. 

 Synandisi-Efesioi 4

 

Synandisi-Oikistes-Ag-Annas 2

 

Synandisi-Oikistes-Ag-Annas 1