Με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε τη Σοφία Μουπαγιτσόγλου-Γρηγοριάδου

Γρηγοριάδου ΣοφίαΜε βαθύτατη θλίψη αποχαιρετούμε την αγαπημένη μας συναγωνίστρια Σοφία Μουπαγιτσόγλου-Γρηγοριάδου, που σήμερα έφυγε αναπάντεχα και άδικα από τη ζωή, χτυπημένη από τον κορονοϊό.

Η Σοφία, συνταξιούχος, γεννημένη 21.06.1951, με πλούσιο βιογραφικό, εργάστηκε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο Δήμο Νίκαιας, με μεγάλη συμβολή στο πολιτιστικό βίο της αγαπημένης της πόλης, εργαζόμενη στο Πνευματικό Κέντρο Νίκαιας. Τρανταχτό παράδειγμα η πολύτιμη συμμετοχή της στην οργάνωση για το Διεθνές Συμπόσιο Γλυπτικής που συνδιοργάνωσαν το 2006 ο Δήμος Νίκαιας και το Επιμελητήριο Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος με θέμα «Πρόσφυγες».

Η χαρακτηριστική της ευγένεια και γλυκύτητα αλλά και η απόλυτη συνέπεια και αποτελεσματικότητα είναι μερικά από τα στοιχεία που όλοι όσοι συνεργαστήκαμε μαζί της θα έχουμε πάντα στο μυαλό μας ως παράδειγμα προς μίμηση.

Αεικίνητη, δοτική και μαχητική, η Σοφία υπήρξε ιδιαίτερα δραστήρια και στο εργατικό - λαϊκό κίνημα. Για πολλά χρόνια ήταν εκλεγμένη σε ΔΣ προσφυγικών συλλόγων και τα τελευταία 2 χρόνια ήταν μέλος του ΔΣ στο Σύλλογο Γυναικών Νίκαιας. Πρόσφατα συμμετείχε και στην Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς.

Έδωσε κι αυτή κοντά μας τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις και ως υποψήφια της Λαϊκής Συσπείρωσης και στις εκλογές 2019.

Καλό σου ταξίδι αγαπημένη μας Σοφία, θα θυμόμαστε πάντα τη δύναμη και το χαμόγελό σου.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στον σύζυγό της Σωτήρη, στα παιδιά της Βαγγελιώ και Λαέρτη και στους οικείους της.