Ανακοίνωση του ΚΚΕ (Αχτιδικής Επιτροπής Κοκκινιάς - Κορυδαλλού - Ρέντη) για τη συγκέντρωση των φασιστοειδών στην Κοκκινιά

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 Η συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στην Κοκκινιά και η στρατοκρατούμενη περιοχή που θυμίζει η πόλη μας σήμερα, συμβάλλουν στην ενίσχυση κλίματος φόβου και τρομοκρατίας στον πολύπαθο λαό μας.

 

Οι εργάτες και ο λαός της Κοκκινιάς ξέρουν πολύ καλά, ότι οι δυνάμεις των φασιστοειδών, δεν έχουν καμία σχέση με τα λαϊκά συμφέροντα. Είναι δυνάμεις της πλουτοκρατίας, είναι δυνάμεις καταστολής και ενσωμάτωσης. Μισούν τους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες. Είναι δυνάμεις του αντικομμουνισμού και της προβοκάτσιας.

 

 

Τεράστια ευθύνη έχουν τα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που προσπαθούν να ξεπλύνουν στη λαϊκή συνείδηση το ρόλο και την αποστολή αυτών των δυνάμεων με τη συμμετοχή του ΛΑΟΣ στη νέα κυβέρνηση που όρισαν το μαύρο μέτωπο Ε.Ε. – πλουτοκρατίας – αστικών κομμάτων.

 

Ετούτη εδώ η πόλη έχει δώσει ποτάμια αίματος και θυσιών ενάντια στην ιμπεριαλιστική βαρβαρότητα. Το ΚΚΕ πρωτοστάτησε σε όλους αυτούς τους αγώνες. Με όλες μας τις δυνάμεις καλούμε το λαό της Κοκκινιάς να τους απομονώσει. Καλούμε σε νέους μαζικούς, ταξικούς αγώνες για να ηττηθεί η αντιλαϊκή πολιτική, να αποδυναμωθούν τα κόμματα της πλουτοκρατίας, να δυναμώσει η εργατική και λαϊκή ενότητα και αλληλεγγύη.

 

Να συμπορευτεί αποφασιστικά ο λαός με το ΚΚΕ.

 

Η Α.Ε. Κοκκινιάς – Κορυδαλλού – Ρέντη

 

12 Νοέμβρη 2011