Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας-Ρέντη: Κινητοποίηση στις εργατογειτονιές της περιοχής για το θράσος των νοσταλγών του φασισμού

TA-XWNIA-TOU-EAMΜεγάλη κινητοποίηση πραγματοποιήθηκε σήμερα από τη Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας - Ρέντη σε όλες τις γειτονιές (Κιλικιανά, Νεάπολη, Μπελογιάννη, Αγ.Τριάδα, Ρέντη κ.αλ.) όπου μοιράστηκαν ανακοινώσεις, προκειμένου να ενημερωθούν οι εργατικές, λαϊκές οικογένειες για το θράσος των νοσταλγών του φασισμού.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

ΛΑΪΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΡΕΝΤΗ

Οι Χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής δεν έχουν καμιά δουλειά στην αιματοβαμμένη Κοκκινιά!

Δεν έχουν καμιά δουλειά στις εργατογειτονιές του Πειραιά!

Οι νοσταλγοί του φασισμού, οι χιτλερικοί της Χρυσής Αυγής είναι ανεπιθύμητοι. Δεν έχουν καμιά δουλειά να πατούν το πόδι τους και να βρωμίζουν με την παρουσία τους γειτονιές που είναι ποτισμένες με το αίμα χιλιάδων αγωνιστών, γειτονιές που σήμερα στενάζουν από την πολιτική του κεφαλαίου που και οι χρυσαυγίτες υποστηρίζουν.

Έχουν το θράσος να οργανώνουν συγκέντρωση για την «εγκληματικότητα σε βάρος των Ελλήνων».

Ποιοι είναι αυτοί:

Είναι αυτοί που θαυμάζουν το Χίτλερ, που οι πολιτικοί τους πρόγονοι υπηρέτησαν το ναζισμό φορώντας τη στολή των SS.

Θαυμάζουν τον επικεφαλής των ταγμάτων ασφαλείας στην Κοκκινιά, τον Πλυτζανόπουλο, που η Χούντα μετά τον τίμησε με μετάλλια και που διόρισε τον ανιψιό του δήμαρχο στην Κοκκινιά.

Είναι αυτοί που υποστηρίζουν του κουκουλοφόρους και τους μαυραγορίτες που στο μπλόκο της Κοκκινιάς κάρφωναν Έλληνες αγωνιστές και τους οδηγούσαν στο θάνατο. Με τέτοια εγκλήματα σε βάρος Ελλήνων δεν έχει πρόβλημα η Χρυσή Αυγή.

Είναι υποστηρικτές των ταγματασφαλιτών και των γερμανοτσολιάδων που έφτιαξαν οι ναζί στην Ελλάδα.

Τότε ταγματασφαλίτες τώρα χρυσαυγίτες

Λαός που δεν έχει μνήμη δεν έχει παρόν και μέλλον

Η αλήθεια είναι μία. Οι χρυσαυγίτες είναι μαντρόσκυλα του συστήματος. Με τη στάση τους μέσα και έξω από τη βουλή υποστηρίζουν τους εφοπλιστές για τους οποίους ψηφίζουν φοροαπαλλαγές, τους βιομηχάνους για τους οποίους λένε να πέσει το μεροκάματο των εργατών στα 18€, τους τραπεζίτες, τους τσιφλικάδες που πυροβόλησαν τους μετανάστες εργάτες γης στη Μανωλάδα.

Αυτό που γίνεται στη Μανωλάδα, δουλειά ήλιο με ήλιο χωρίς δικαιώματα, με σκληρή εργοδοτική τρομοκρατία, υποστηρίζουν ότι πρέπει να γίνεται παντού: στα εργοστάσια, στα καράβια, στις επιχειρήσεις. Χθες το έκαναν σε βάρος των μεταναστών εργατών γης, αύριο θα το κάνουν σε βάρος όλων των εργατών.

Η συγκέντρωση που κάνουν είναι για να ξεπλυθούν για τις δεκάδες δολοφονίες μεταναστών, που έχουν διαπράξει οι υποστηρικτές και ομοϊδεάτες τους, που έχουν διαπράξει οι μπράβοι που αξιοποιεί η Χρυσή Αυγή. Την κάνουν για να φουντώσουν το μίσος ανάμεσα σε εργάτες.

Είναι συμμορία δολοφόνων. Γι’ αυτό είναι ανεπιθύμητοι.

Το εργατικό κίνημα, το λαϊκό κίνημα θα τους απαντήσει με τον τρόπο που έχει διδαχτεί από την πείρα του να τους απαντά.

Στην Κοκκινιά, που τα χρόνια της κατοχής ήταν ο φόβος και ο τρόμος των ναζί, δεν έχουν καμιά δουλειά οι απόγονοί τους