Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη

Ενημέρωση: Συναντήσεις του συνδυασμού και φίλων της Λαϊκής – Συσπείρωσης Νίκαιας – Ρέντη για την υποστήριξη του ΚΚΕ. Πικετοφορία ΚΚΕ

Ενημέρωση: Συναντήσεις του συνδυασμού και φίλων της Λαϊκής – Συσπείρωσης Νίκαιας – Ρέντη για την υποστήριξη του ΚΚΕ. Πικετοφορία του ΚΚΕ. 

Στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δημαρχείου Νίκαιας συναντήθηκαν την Πέμπτη 31 Μάη τα μέλη της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας – Ρέντη με πλήθος φίλων του συνδυασμού ώστε να ενημερωθούν από πρώτο χέρι και να εκφράσουν απόψεις για το τελευταίο εκλογικό αποτέλεσμα και τις θέσεις του ΚΚΕ ενόψει των εκλογών στις 17 Ιουνίου. Την εισήγηση έκανε ο Στέλιος Μπενετάτος  και η Βέρα Νικολαϊδου και ακολούθησε ενημέρωση και απάντηση σε ερωτήσεις, όπως και εκτενής συζήτηση και τοποθετήσεις από τους μετέχοντες.

Νέα συνάντηση του συνδυασμού και φίλων της Λαϊκής Συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 12 Ιούνη με εισηγητές τον Παναγιώτη Κατηφέ, δημοτικό σύμβουλο Νίκαιας, Ρέντη  και τον Στέλιο Μπενετάτο. Στη συνάντηση αυτή απαντήθηκαν ερωτήσεις και τέθηκαν ζητήματα καθημερινής και ευρύτερης δράσης, ώστε ο αγώνας για την εκλογική επιτυχία του ΚΚΕ να δυναμώσει.

Οι τοπικές οργανώσεις του ΚΚΕ διοργάνωσαν 3 παράλληλες πικετοφορίες σε Νίκαια – Ρέντη και Κορυδαλλό το Σάββατο  9 Ιούνη το πρωί. Οι συγκεκριμένες πικετοφορίες είχαν  μεταξύ άλλων και έναν συμβολικό χαρακτήρα μπροστά στην άνοδο φασιστικών και νεοναζιστικών εξαμβλωμάτων που αποτελούν γέννημα θρέμμα του καπιταλισμού. Χαιρετίστηκαν με ενθουσιασμό από πολλούς κατοίκους της περιοχής που αναγνωρίζουν πως το ΚΚΕ είπε την αλήθεια και θα είναι μαζί τους και μετά τις εκλογές ενάντια στη νέα θύελλα που ετοιμάζουν ΕΕ, κεφάλαιο και τα κόμματα τους.

 

ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΑ ΟΥΤΕ ΚΕΝΤΡΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤA

ΙΣΧΥΡΟ ΚΚΕ, ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ

Νίκαια - Ρεντης, Ιούνης 2012