Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη

Με πείσμα και ενθουσιασμό στη μάχη των εκλογών

laiki syspeirosiΜε καθολική συμμετοχή έγινε η συνάντηση του συνδυασμού της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που σηματοδότησε την πιο αποφασιστική δράση μπροστά στις επερχόμενες εκλογές.

Το εναρκτήριο λάκτισμα δόθηκε από το προεδρείο, το οποίο αποτελείται από τους ενεργούς δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Παναγιώτη Κατηφέ, Γιάννη Αγγελινιάδη, Χριστόδουλο Αμανατίδη και τον επικεφαλής Στέλιο Μπενετάτο.

Κατά την εισήγηση του ο Π. Κατηφές έδωσε την πολιτική χροιά τόσο των δημοτικών & περιφερειακών εκλογών όσο και των ευρωεκλογών του Μαϊου. Είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για όλους μας, να κατανοήσουμε την άμεση σύνδεση της δημοτικής αρχής με την κυρίαρχη κυβερνητική πολιτική. Είναι ζωτικής σημασίας η ενίσχυση της δουλειάς, της δράσης και της αποτελεσματικότητάς μας στις εκλογές αυτές για την ανάδειξη της δημοτικής αρχής που θα αποτελέσει τον προμαχώνα στον πόλεμο που έχει κηρυχθεί στα –με αίμα κατεκτημένα- δικαιώματά μας… Ιδιαίτερα, όταν έχουμε στην πλάτη μας νίκες έπειτα από σημαντικές μάχες για τον τόπο, όταν έχουμε να παρουσιάσουμε αδιαμφισβήτητα σημαντικό έργο.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις των παρευρισκομένων, με αναφορές στα προβλήματα των δημοτών, προτάσεις για την καλύτερη αντιμετώπισή τους αλλά και έντονη αυτοκριτική για παραλείψεις ή ακόμη και λάθη που έγιναν τα προηγούμενα έτη. (Θα ακολουθήσει αναλυτική παρουσίαση)

Την συζήτηση έκλεισε ο επικεφαλής της παράταξης Στέλιος Μπενετάτος, τονίζοντας ότι η μάχη που έχουμε μπροστά μας, αφορά τον λαό της Κοκκινιάς και του Ρέντη, ο οποίος πρέπει να ενημερωθεί και να ενωθεί ενάντια σε όλες τις δυνάμεις που δυσκολεύουν τη ζωή του σε όλα τα επίπεδα. Με όλη μας την δύναμη, θα δώσουμε σκληρό αγώνα και θα τον κερδίσουμε.