ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ. Αύριο Παρασκευή 7/11 η εκδήλωση στα γραφεία της ΕΕΔΔΑ στο πλαίσιο ενός 10ημέρου εκδηλώσεων. Ηπείρου 5, Αθήνα

Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) στα πλαίσια της καμπάνιας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του ελληνικού λαού σχετικά με τις εξελίξεις στην Παλαιστίνη, ειδικότερα στην αποκλεισμένη από το Ισραήλ Λωρίδα της Γάζας και με σύνθημα «Τα παιδιά της Παλαιστίνης διεκδικούν το μέλλον που ονειρεύονται» προγραμματίζει, σε συνεργασία με Επιτροπές Ειρήνης, Ενώσεις Γονέων και Καθηγητών Μέσης Εκπαίδευσης, σειρά εκδηλώσεων με ομιλητή τον ‘Ακελ Τακάζ, πρόεδρο της Επιτροπής Ειρήνης και Αλληλεγγύης της Παλαιστίνης και συντονιστή Μέσης Ανατολής του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ειρήνης, όπως παρακάτω:

 

  • Τρίτη,4.11 και ώρα 6.30μ.μ. στο 40ο Δημοτικό Σχολείο, Μομφεράτου και Φαληρέως, Αμπελόκηποι (δίπλα στα Δικαστήρια), σε συνεργασία με την Ένωση Γονέων 7ου Διαμερίσματος Αθήνας.
  • Τετάρτη,5.11 και ώρα 7.00μ.μ., στο Εργατικό Κέντρο Ναυπλίου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας
  • Πέμπτη,6.11 και ώρα 6.30μ.μ,στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Θεσσαλονίκης.
  • Παρασκευή,7.11 και ώρα 6μ.μ. στα γραφεία της ΕΕΔΔΑ, Ηπείρου 5, Αθήνα.
  • Δευτέρα 10 και Τρίτη 11.11 εκδηλώσεις στην Κεφαλονιά, σε συνεργασία με την ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς-Ιθάκης

Καλούμε τον ελληνικό λαό να δείξει για μια ακόμα φορά έμπρακτα τη διεθνιστική αλληλεγγύη του στον αγωνιζόμενο παλαιστινιακό λαό και ιδιαίτερα στα παιδιά.

Βοηθήστε τα παιδιά της Παλαιστίνης, εκφράστε την αλληλεγγύη σας καταθέτοντας οποιοδήποτε χρηματικό ποσό στο λογαριασμό στην Εθνική Τράπεζα, 116/29603975 (για Παλαιστίνη) ή στα γραφεία μας, Ηπείρου 5, 5ος όροφος.

Για μια Παλαιστίνη ανεξάρτητη, κυρίαρχη, ειρηνική

με πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ στα σύνορα του 1967

Αθήνα, 3 Νοέμβρη 2014