Δύο σημαντικές εκδηλώσεις διεθνιστικής αλληλεγγύης αυτή την εβδομάδα

Σημαντικές εκδηλώσεις διεθνιστικής αλληλεγγύης θα λάβουν χώρα την εβδομάδα που έρχεται από την Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ) και τον Ελληνοκουβανικό  σύνδεσμο φιλίας και αλληλεγγύης. Βάλτε τες στην ατζέντα σας:

  • Παρασκευή 13/3/2015 στις 6:00 το απόγευμα: Σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ και ο αντίκτυπός τους στο λαό της Παλαιστίνης
  • Κυριακή 15/3/2015 στις 10:30 το πρωί: Εκδήλωση για την 56η επέτειο της Κουβανικής επανάστασης & τη διεθνιστική αλληλεγγύη της Κούβας

 

ekdilosiPalaistini13-3-2015Σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ και ο αντίκτυπός τους στο λαό της Παλαιστίνης


Η Ελληνική Επιτροπή Διεθνούς Δημοκρατικής Αλληλεγγύης (ΕΕΔΔΑ)
προσκαλεί την Παρασκευή 13 Μάρτη 2015 στις 6.00μ.μ. στα γραφεία της, Ηπείρου 5-5ος όροφος (απέναντι από το Μουσείο), στην εκδήλωση με θέμα τις σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ και τον αντίκτυπό τους στο λαό της Παλαιστίνης. Θα μιλήσει ο πρέσβης επί τιμή κ. Θέμος Στοφορόπουλος.

www.eedda.gr

 

56η επέτειος Κουβανικής επανάστασης & διεθνιστική αλληλεγγύη Κούβας


Ο ελληνοκουβανικός σύνδεσμος φιλίας και αλληλεγγύης
διοργανώνει εκδήλωση προς τιμήν της 56ης επετείου της κουβανικής επανάστασης την Κυριακή 15, Μάρτη και ώρα 10.30 π.μ. στον κινηματογράφο "Αλκυωνιδα" Ιουλιανού 42-46 πλατεία Βικτωρίας. Θα χαιρετίσει ο πρέσβης της Κούβας Οσβαλντο Κομπατσο Μαρτινες. Φίλοι της Κούβας θα παρουσιάσουν το θέμαδιεθνιστική αλληλεγγύη της Κούβας στους λαούς της Ασίας Αφρικής και λατινικής Αμερικής.

http://www.ellinokouvanikos.gr/