ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ...ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 
1.το φρεάτιο της τελευταίας ανάρτησης-8 Δεκέμβρη- που φαινόταν στην φωτογραφία γεμάτο από τα σκουπίδια, ξεχείλισε από τα νερά της σημερινής πρωινής βροχούλας (10 Δεκέμβρη). Απόντες και σε αυτό οι κύριοι της Δημοτικής αρχής.
 
2. ΡΑΒΕ-ΞΗΛΩΝΕ
Στα τελευταία δημοτικά συμβούλια θέσαμε το ερώτημα στην διοίκηση:πώς προγραμματίζουν τα διάφορα πάρκα σκύλων , πως τα οργανώνουν,τι μέτρα-κυρίως υγιεινής κ.α.-παίρνουν και γιατί δεν ενημερώνουν για αυτά το Δημοτικό Συμβούλιο.
Μας απάντησαν απαξιωτικά ότι δεν χρειάζεται να έρχονται στο Δ.Σ., κανονίζει για αυτά η διεύθυνση περιβάλλοντος. Παριστάνουν τους φιλόζωους, όμως δεν προσέχουν ούτε τα ζώα, ούτε τους ανθρώπους.
Καμαρώστε τα έργα τους στις φωτογραφίες!!
Πρώτα έκλεισαν την μισή πλατεία Παιδικής Στέγης-το Β.Α. τμήμα της, απλώς την περίφραξαν χωρίς καμιά άλλη πρόβλεψη. Προφανώς συνάντησαν αντιδράσεις και τα ξηλώνουν όλα μετά ενάμιση μήνα, αφήνουν ένα χωράφι με γούβες, και που στήνουν.. οι ''προκομμένοι'' την νέα περίφραξη;
Στην παλιά ''παιδική χαρά'' που την εγκατέλειψαν έτσι χωρίς να εξηγήσουν τίποτα και σε κανένα. Και τώρα την μετατρέπουν σε πάρκο σκύλων.
Οι φωτογραφίες μιλάνε...και εμείς σωπαίνουμε.