Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΟΥ κ.ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-

Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ ΤΟΥ κ.ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗ-ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-

Με το τελευταίο νομοσχέδιο που κατάθεσε η κυβέρνηση για την τοπική διοίκηση με την ονομασία ‘’ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ Ι’’, και πολύς κουρνιαχτός σηκώθηκε για την απλή αναλογική και το εκλογικό σύστημα, δυστυχώς για τους εργαζόμενους φέρνει και άλλα ‘’δώρα’’ επακόλουθα των μνημονίων που υπέγραψαν φαρδιά πλατιά τόσο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΕΛ όσο και τα άλλα αστικά κόμματα.

Το πρώτο από αυτά είναι η διεύρυνση της ανταποδοτικότητας-αφού εκτός από τις υπηρεσίες καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού, οι δημότες θα πληρώνουν και τις υπηρεσίες πρασίνου-δηλαδή αύξηση των δημοτικών τελών, δηλαδή νέοι φόροι για τον λαό.

Ενώ στην πρώτη συζήτηση που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας –Ρέντη ο κ. Ιωακειμίδης ανάφερε, μετά την τοποθέτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης , ότι όντως υπάρχει πρόβλημα με την ανταποδοτικότητα στο πράσινο ,όταν τοποθετήθηκε ως πρόεδρος της ΠΕΔΑ στο συνέδριο της ομοσπονδίας των εργαζομένων στην ΠΟΕ-ΟΤΑ ‘’ξεκαθάρισε’’ ότι με την νέα επιβάρυνση της ανταποδοτικότητας στο πράσινο δίνεται η δυνατότητα στις δημοτικές αρχές να κάνουν προσλήψεις …Και τι άλλο βέβαια θα έλεγε αυτός που ήταν πρωτοπόρος στην αύξηση των δημοτικών τελών και δημοτικών φόρων μέσα στην κρίση;

Βάλτε μας φόρους , βάλτε μας η πλάτη μας αντέχει!!!