Ερωτήματα για το κυλικείο στο Δημοτικό Κλειστό Γήπεδο στο Σελεπίτσαρι έθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση στο Δημοτικό Συμβούλιο 07.07.2022

Στην 5η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (07.07.2022) το 10ο θέμα αφορούσε την έγκριση για έναρξη διαδικασιών να δημοπρατηθεί το νέο κυλικείο που τώρα φτιάχτηκε στο Κλειστό Γήπεδο του Δήμου στο Σελεπίτσαρι.

Εκτός από τα εύλογα ερωτήματα:

  • αν επαρκούν για ένα γήπεδο άνω των 300 θεατών μόνο 2 τουαλέτες (1 ανδρική και 1 γυναικεία) αφού για να φτιαχτεί το κυλικείο γκρεμίστηκαν οι 2 από τις 4 τουαλέτες που είχε το γήπεδο;
  • Αν υπάρχει πρόβλεψη για τουαλέτα ΑμΕΑ;

07072022-ds-LaSy-Kylikeio-SelepitsariΠροκύπτει και ένα άλλο ερώτημα … που κανείς για άλλη μια φορά από τη Δημοτική Αρχή δεν ήξερε τι να απαντήσει… ο ένας κοιτούσε τον άλλον…. και απάντηση καμιά δεν πήρε το Δημοτικό Συμβούλιο για άλλη μια φορά….

Πριν καν αποφασιστεί αν θα δημοπρατηθεί το κυλικείο του γηπέδου….κάποιοι…. που κανείς δεν ξέρει από τη Δημοτική Αρχή…. έχουν ήδη στήσει υποδομές για καφετέρια έξω από το γήπεδο, κλείνοντας την είσοδο και την έξοδο της κύρια εισόδου του γηπέδου με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφάλεια αθλητών και θεατών σε περίπτωση κινδύνου.

Αλήθεια τελικά όποιος θέλει – όπου θέλει – κατασκευάζει ότι θέλει σε δημόσιο δημοτικό χώρο; Πέρα από το δημόσιο δημοτικό χώρο που με απόφαση της έχει παραχωρήσει για 5 χρόνια η Δημοτική Αρχή σε ιδιοκτήτες ομάδας για να φτιάξουν ιδιόκτητο γήπεδο.

 

Αλήθεια ποιος άραγε έκανε έξοδα και επένδυσε χρήματα για υποδομές καφετέριας σε έναν χώρο που ακόμα δεν έχει παρθεί καν απόφαση αν θα δημοπρατηθεί;

Ας ενημερωθεί λοιπόν η Δημοτική Αρχή για την αυθαίρετη κατασκευή στην είσοδο του γηπέδου – μήπως κάποια στιγμή αποφασίσει και δημόσια να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τελικά θα αποδεχτεί η Δημοτική Αρχή αυτές τις κατασκευές;;;; (αφού πρώτα ενημερωθεί πως μπήκαν….)