ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!

nipiaΜε έκτακτη «δια περιφοράς» συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και επιστολική ψηφοφορία 5 ωρών (μέσω email) κλήθηκαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να αποφασίσουν για την λειτουργία 7 Παραρτημάτων Νηπιαγωγείων της πόλης μας (3ο, 9ο,10ο,120&21ο,23ο,7ο και 24ο Νηπιαγωγεία Νίκαιας).

Η Λαϊκή Συσπείρωση έχει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ  τονίσει ότι δεν αποδέχεται "δια περιφοράς" διαδικασίες και συνεδριάσεις  που αποκλείουν τις ερωτήσεις, τις τοποθετήσεις και τη διαλογική συζήτηση και ειδικά για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που αφορά τη σχολική ζωή. 

Η τοποθέτηση που έστειλε η Λαϊκή Συσπείρωση:

«Η ανύπαρκτη πρόβλεψη για επιπλέον υποδομές για την υλοποίηση της υποχρεωτικότητας της δίχρονης προσχολικής αγωγής, έχει οδηγήσει στη γνωστή απαράδεκτη κατάσταση όπου τα νήπια και τα προνήπια στεγάζονται σε απαράδεκτες συνθήκες, σε κοντέινερ, ενώ προβλέπεται η δυνατότητα για συστέγαση τους ακόμα και σε κτίρια Γυμνασίων και Λυκείων, με βάση το νόμο του ΣΥΡΙΖΑ που συνεχίζει η ΝΔ.

Άλλωστε με βάση και την εισήγηση της Δημοτικής Αρχής, κάθε Παράρτημα Νηπιαγωγείου θα επιχορηγηθεί με το αστρονομικό ποσό των 300 € το χρόνο, δηλαδή περίπου 30€ το μήνα για ολα τα λειτουργικά του έξοδα! 

 

ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΠΑΡΟΝ και καλούμε σε αγώνα για πρόγραμμα άμεσης ανέγερσης συγχρονων δομών προσχολικής αγωγής.»

Για τη Λαϊκή Συσπείρωση 

ΚΑΤΗΦΕΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 

ΑΓΓΕΛΙΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ 

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ 

ΚΟΝΙΑΡΗ ΣΙΤΣΑ

ΜΕΡΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ 

ΠΟΖΑΤΖΙΔΟΥ ΠΑΝΔΩΡΑ