Περιοδεία του ΚΚΕ στο Δημαρχείο της Νίκαιας

 

KKE-Dimarxeio

 

Με ισχυρό ΚΚΕ και ισχυρό εργατικό κίνημα ώστε να είναι αδύναμα τα κόμματα που έχουν διαδοχικά κυβερνήσει και ετοιμάζονται να συγκυβερνησουν.

Είναι τα κόμματα που έχουν επιβάλει τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις στους Δήμους, που αρνούνται τη μονιμοποίηση των συμβασιούχων εργαζομένων, που έχουν ανοίξει το δρόμο στην ιδιωτικοποίηση δημοτικών υπηρεσιών και δράσεων.

Με αυτό το μήνυμα ο Παναγιώτης Κατηφές υποψήφιος Βουλευτής Β Πειραιά και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παπαδόπουλος Κώστας, Ιωαννίδης Κυριάκος και Κόνιαρη Σίτσα κάλεσαν τους εργαζόμενους του Δήμου να ενισχύσουν το ΚΚΕ που και την επόμενη ημέρα των εκλογών θα είναι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για μια άλλη πολιτική και στην Τοπική Διοίκηση.

 

Περισσότερα...

Μαζική πανεξόρμηση του ΚΚΕ στην Κεντρική Αγορά στο Ρέντη

Panexormisi-KKE-laxanagora-rendi 2

 

Μαζική πανεξόρμηση στην Κεντρική Αγορά στο Ρέντη πραγματοποισαν σήμερα μέλη και φίλοι του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Παναγιώτη Κατηφέ και Στέλιο Μπενετάτο συζητώντας με τους εμπόρους και τους εργαζόμενους .

Ισχυρό ΚΚΕ ακόμα πιο ισχυρός ο λαός την επόμενη ημέρα των εκλογών, ήταν το μήνυμα που έστειλε και η σημερινή περιοδεία του ΚΚΕ.

 

Περισσότερα...

Το μήνυμα της ισχυροποίησης του ΚΚΕ έρχεται από κάθε γειτονιά της Νίκαιας!

Periodeia-Tsaldari 6

 

Η ισχυροποίηση του ΚΚΕ για να είναι δυνατός ο λαός και οι αγώνες του την επόμενη ημέρα των εκλογών, ώστε να αντιπαλέψει οποία αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει, έρχεται από κάθε γειτονιά της Νίκαιας. 

Αυτό επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά από την μαζική εξόρμηση του ΚΚΕ στην Π. Τσαλδάρη, την Π. Ράλλη και τα μαγαζιά του Αη Γιώργη της Νίκαιας με τον Παναγιώτη Κατηφέ υποψήφιο βουλευτή Β Πειραιά και υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη και τον Νίκο Μαυροκέφαλο μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ. 

 

Περισσότερα...

Στα εμπορικά καταστήματα της Νεάπολης ο Π.Κατηφές

katifes-katastimata-Neapoli2

 

Στα εμπορικά καταστήματα της Νεάπολης περιόδευσε ο Παναγιώτης Κατηφές υποψήφιος Βουλευτής Β Πειραιά και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη συζητώντας με τους καταστηματάρχες δίνοντας τον τόνο της ισχυροποίησης του ΚΚΕ, της μοναδικής δύναμης που μπορεί να αντιπάλέψει οποία αντιλαϊκή κυβέρνηση προκύψει.

"Δίνουμε τη μάχη όλοι μας να παλέψουμε για τις ανάγκες των πολλών κόντρα στα κέρδη των λίγων , γι αυτό το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε και μέσα από τις κάλπες αλλά και με τους αγώνες μας πρέπει να είναι ένα ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ και η Λαϊκή Συσπείρωση στη Διοίκηση του Δήμου " τόνισε ο Π.Κατηφές.

 

Περισσότερα...

Στα συνεργεία του Δήμου Νίκαιας Ρέντη περιόδευσε ο Παναγιώτης Κατηφές

katifes-synergeia2

 

Περιοδεία στα συνεργεία του Δήμου Νίκαιας Ρέντη με τον Π.Κατηφέ υποψήφιο Βουλευτή Β Πειραιά και υποψήφιο Δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη πραγματοποίησε κλιμάκιο του ΚΚΕ καλώντας τους εργαζόμενους να γυρίσουν την πλάτη στα ψεύτικα διλήμματα που στήνουν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ για να συνεχίσουν την αντιλαϊκή πολιτική τους.

"Μόνη ελπίδα είναι οι αγώνες και η άνοδος του εργατικού λαϊκού κινήματος γι αυτό χρειάζεται ένα ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ για να μπορεί ο λαός μας από καλύτερες θέσεις να αντιπάθειες οποία Κυβέρνηση προκύψει. Εκεί είναι η θέση των βουλευτών, των Δημάρχων των αιρετών που στηρίζει το ΚΚΕ, δίπλα στο λαό και μαζί με το λαό και τους εργαζόμενους και όχι απέναντι τους" τόνισε ο Π.Κατηφές στη συζήτηση που είχε με τους εργαζόμενους του Δήμου.

 

Περισσότερα...