Περιοδεία του ΚΚΕ με τον υποψήφιο βουλευτή Β’ Πειραιά Παναγιώτη Κατηφέ στον Ρέντη

katifes-rentis 1Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με τον υπόψηφιο βουλευτή της Β’ Πειραιά και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας Ρέντη, Παναγιώτη Κατηφέ, επισκέφθηκε τα καταστήματα της οδού Φλέμινγκ στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη και συνομίλησε με καταστηματάρχες και εργαζόμενους.

Ιδιαίτερη ανησυχία εκφράστηκε από τους καταστηματάρχες τόσο για τη ενεργειακή ακρίβεια, όσο και για τα  δημοτικά τέλη που έχει επιβάλλει η δημοτική αρχή Ιωακειμίδη, τα οποία οδηγούν σε περαιτέρω επιβάρυνση, ιδιαιτερα των αυτοαπασχολουμενων και μικρών επαγγελματιων της περιοχης, που δύσκολα τα φέρνουν ούτως η άλλως πέρα , στις συνθήκες που διανύουμε. Αυτό άλλωστε καταμαρτυρεί και η εικόνα των δεκάδων κλειστών και παρατημένων καταστημάτων στον πιο κεντρικό δρόμο του Ρέντη, που ακόμη και σε ώρες αιχμής τα τελευταία χρόνια, θυμίζει όλο και περισσότερο εγκαταλελειμμένη περιοχή.

Ο Παναγιώτης Κατηφές κάλεσε τους μικρούς επαγγελματίες να τιμωρησουν τα κόμματα που συμφωνούν στο Χρηματιστήριο Ενέργειας και έχουν κοινή στρατηγική την απελευθέρωση της ενέργειας που έχει οδηγήσει στην ενεργειακή φτώχεια επαγγελματίες και το λαό, μια πολιτική συμφωνία που εκφράζεται με την κοινή καταψηφιση της μείωσης των δημοτικών τελών από τους δημοτικούς συμβούλους της ΝΔ, του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στο Δημοτικό Συμβούλιο Νίκαιας Ρέντη. 

Υπάρχει λύση τόνισε ο Παναγιώτης Κατηφές και είναι το δυνάμωμα των αγώνων του λαού για τη ζωή που δικαιούμαστε γι αυτό χρειάζεται ακόμα πιο ισχυρό ΚΚΕ σε κάθε εκλογική μάχη. 

 

katifes-rentis 2

 

katifes-rentis 3