ΚΟ Χαλκηδόνας - Συζήτηση-Οργάνωση της δράσης, Κυριακή 28.05

KO Xalkidonas-syziitisi-agios-Nikolas-gia-25-Iouni

 

 

Περισσότερα...

Με επιτυχία η εκδήλωση στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στη Νίκαια, για τον σχολικό εκφοβισμό, τη νεανική βία και τις ρατσιστικές επιθέσεις

ekdilosi-sxolikos-ekfovismos-periptero-KKE 1

 

Με μαζική παρουσία μαθητών, εκπαιδευτικών και γονιών έγινε η εκδήλωση του ΚΚΕ για τον σχολικό εκφοβισμό, τη νεανική βία και τις ρατσιστικές επιθέσεις που διοργάνωσε η ΚΟΒ Κέντρου Κοκκινιάς στο εκλογικό περίπτερο του Κόμματος στην πλ. Αγίου Νικολάου στη Νίκαια. 

Ομιλητής ήταν ο Παναγιώτης Κατηφές υποψήφιος Βουλευτής Β Πειραιά και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη τονίζοντας ότι σε μια κοινωνία που βασίζεται στην εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο και στη βία, σε μια κοινωνική δομή που  σαπίζει γιατί βασίζεται στο κέρδος των λίγων και όχι στις ανάγκες των πολλών, οι αξίες και τα πρότυπα που προβάλλονται στη νέα γενιά βασίζονται στον ατομισμό, τον ανταγωνισμό, στοιχεία που ενισχύουν τη νεανική βία. 

 

Περισσότερα...

Πλήθος κόσμου στη συγκέντρωση-συναυλία για την Αντιφασιστική Νίκη των Λαών

keratsini kke fyssas

 

keratsini kke fyssas kaλλΈχουμε σταθερό μέτωπο απέναντι στο φασισμό - γιατί έχουμε σταθερό μέτωπο απέναντι στον σύστημα που τον γεννά, τον καπιταλισμό.

Με χιλιάδες λαού και νεολαίας να δίνουν τον τόνο απέναντι στο φασισμό στις 9 Μαη "ημέρα αντιφασιστικής νίκης των λαών" τιμώντας τη συμβολή της Σοβιετικής Ένωσης και του Κόκκινου Στράτου για το τσάκισμα του ναζισμού, έγινε η εκδήλωση του ΚΚΕ στο Κερατσίνι, μπροστά στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Παύλος Φύσσας.

Στη συναυλία που ακολούθησε συμμετείχαν και η Πολυξένη Καράκογλου με τον Δημήτρη Κανέλλο, υποψήφιοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση.

 

Περισσότερα...