ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΤΗΦΕΣ - Ο λαός να μη δείξει καμία ανοχή στα κόμματα που του «έκαψαν τη γούνα» (VIDEO)

kathfes kontra

 

Το ΚΚΕ καταθέτει την ξεκάθαρη θέση του στο λαό και τον καλεί να μην δώσει καμία συναίνεση σε καμία κυβέρνηση γιατί όποια κι αν προκύψει μετά τις εκλογές θα είναι αντιλαϊκή, τόνισε ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά, μιλώντας στο «Kontra». (Δείτε το video εδώ)

Όπως τόνισε, «έχει καεί η γούνα» του λαού από όλες τις κυβερνήσεις, γι’ αυτό σήμερα δεν πρέπει να δώσει ανοχή σε αυτούς που του «έκαψαν τη γούνα». Άλλωστε, όπως σχολίασε ο Π. Κατηφές, την ώρα που ανεβαίνουν οι τόνοι ανάμεσα σε ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, στην Πάτρα συμφωνούν να πάνε όλοι μαζί να μην βγει ο Πελετίδης, ενώ στελέχη τους δηλώνουν υπάρχει σύγκλιση στα μεγάλα ζητήματα.

Αντίθετα, το ΚΚΕ που δεν έχει εξαρτήσεις από την ΕΕ, το ΝΑΤΟ και μεγάλο κεφάλαιο, λέει στον λαό ότι ο ίδιος μόνο μπορεί να σώσει τον εαυτό του, χωρίς να περιμένει «σωτήρες». Ακόμα σημείωσε, ότι ο λαός ξέρει ότι η ψήφος στο ΚΚΕ δεν θα στραφεί εναντίον του και πώς όσο πιο δυνατό είναι ΚΚΕ, τόσο πιο δυνατοί θα είναι οι αγώνες.

Τέλος, με αφορμή τα φασιστικά μορφώματα, ο Π. Κατηφές υπογράμμισε ότι το μοναδικό ανάχωμα στον φασισμό είναι να χτυπήσεις το σύστημα που τον γεννά και όχι η στρατηγική της ΕΕ που επικίνδυνα και ανιστόρητα προχωρά σε εξίσωση του ναζισμού με τον κομμουνισμό.

 

Πηγή: https://www.902.gr/eidisi/politiki/327968/o-laos-na-mi-deixei-kamia-anohi-sta-kommata-poy-toy-ekapsan-ti-goyna-video