Μεγαλειώδης η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Περιβολάκι!

KKE-Kendriki-Perivolaki 11

 

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε την σοβαρή ευθύνη της δημοτικής αρχής στην πόλη μας. Είμαστε έτοιμοι να βάλουμε σε κίνηση το πιο σημαντικό όπλο που έχει δείξει η ανθρώπινη ιστορία. Τη δύναμη του λαού. Τη δύναμη του λαού να διεκδικεί, να παλεύει, να δημιουργεί.»

Με μια μεγαλειώδη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση η Κοκκινιά στις 15 Μάη έστειλε μήνυμα ΙΣΧΥΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ και ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗΣ του ΔΗΜΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ ΡΕΝΤΗ.

Στη συγκέντρωση μίλησαν η Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφια Ευρωβουλευτής και ο Παναγιώτης Κατηφές υποψήφιος Δήμαρχος Νίκαιας Ρέντη.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Γιάννης Αγγέλου υποψήφιος Ευρωβουλευτής και ο πρώην Δήμαρχος Νίκαιας και υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Στέλιος Μπενετάτος.

Καλέσματα στήριξης στη Λαϊκή Συσπείρωση και τον υποψήφιο Δήμαρχο Παναγιώτη Κατηφέ διαβάστηκαν από τον Γ. Πρωτόπαππα πρώην αντιδήμαρχο Νίκαιας και επικεφαλής της παράταξης «Νίκαια Πρωτοπορία», τον Χ. Αμανατίδη πρώην αντιδήμαρχο Νίκαιας και τον Χ. Κροκίδη μουσικοσυνθέτη και πρώην δημοτικό σύμβουλο Νίκαιας.

#kane_ti_diafora #lasy #nikaia #rentis #katifes

KKE-Kendriki-Perivolaki 7

 

KKE-Kendriki-Perivolaki 4

 

KKE-Kendriki-Perivolaki 10

 

KKE-Kendriki-Perivolaki 5

 

KKE-Kendriki-Perivolaki 3

 

KKE-Kendriki-Perivolaki 1