Η ανακοίνωση της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ–ΡΕΝΤΗ για τα αποτελέσματα των δημοτικών εκλογών: Σταθερή δύναμη υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού!

lslogo

Η Λαϊκή Συσπείρωση Νίκαιας-Ρέντη  καταγράφεται ως μια σταθερά υψηλή δύναμη υπεράσπισης των συμφερόντων του λαού της πόλης μας, με βάση το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών.

Με ποσοστό 13,8% και δύναμη 6 δημοτικών συμβούλων θα είναι μια ισχυρή φωνή λαϊκής αντιπολίτευσης μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο απέναντι στο αντιδραστικό θεσμικό πλαίσιο που έχει διαμορφωθεί στην Τοπική Διοίκηση.

Χαιρετίζουμε όσους έκαναν το βήμα και ψήφισαν πρώτη φορά τη Λαϊκή Συσπείρωση και δεν υπέκυψαν σε διλλήματα, ταξίματα και ψεύτικους εκβιασμούς. 

Γνωρίζουμε ότι ένα μεγάλο τμήμα της πόλης που μπορεί να μην μας ψήφισε, παρακολουθεί τις θέσεις μας, προβληματίζεται θετικά, αντιλαμβάνεται ότι με αγώνες και διεκδικήσεις μπορούν να διεκδικηθούν λύσεις με τον ίδιο το λαό πρωταγωνιστή και όχι με ανάθεση σε διαχειριστές της αντιλαϊκής πολιτικής.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται ότι η άνοδος της αποχής που έφτασε 50% δεν είναι λύση και σίγουρα δεν τιμώρησε τον σημερινό Δήμαρχο για την ασκούμενη αντιλαϊκή του πολιτική.

Αντικειμενικά και στην Τοπική Διοίκηση δύο στρατηγικές συγκρούονται. Από τη μία η στρατηγική του μεγάλου κεφαλαίου και των επιχειρηματικών ομίλων που έχουν καταστήσει τους Δήμους πεδίο κερδοφορίας μέσα από την ανταποδοτικότητα, τις ελαστικές εργασιακές σχέσεις, τις ΣΔΙΤ, την αλλαγή χρήσης γης. Αυτή την στρατηγική υπηρετούν τόσο ο κ. Ιωακειμίδης, όσο και ο κ. Τούντας που έχουν συνδιοικήσει και μαζί έχουν υλοποιήσει αυτή την πολιτική. Γι' αυτό ο κ. Ιωακειμίδης στηρίχτηκε από κοινού από ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ αλλά και από ένα τμήμα του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Τούντας από το ΠΑΣΟΚ και ένα τμήμα της ΝΔ, επειδή είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος όπως η πολιτική των κομμάτων που τους στήριξαν.

Στην αντίπερα όχθη είναι η στρατηγική της υπεράσπισης των λαϊκών συμφερόντων την οποία θα υπηρετήσει η Λαϊκή Συσπείρωση  συνεχίζοντας να παλεύει με το πλαίσιο διεκδικήσεων που κατέθεσε για συζήτηση μέσα στο λαό την προεκλογική περίοδο.

Συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατοί, στην πρώτη γραμμή των αγώνων για όλα τα προβλήματα του λαού και της πόλης.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι

 της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας Ρέντη

 

 

...