ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ. την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ στις 10:30 π.μ. στον ΗΛ. ΣΤΑΘΜΟ του ΠΕΙΡΑΙΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.

την ΠΕΜΠΤΗ 18 ΟΚΤΩΒΡΗ

στις 10:30 π.μ. στον ΗΛ. ΣΤΑΘΜΟ του ΠΕΙΡΑΙΑ

Εργαζόμενε-η, άνεργε-η ,

συνταξιούχε, αυτοαπασχολούμενε, νέε-α και γυναίκες.

 

 

 

Τέρμα στην αναμονή. Δεν έχουμε τίποτα να περιμένουμε!

 

Αυτά τα μέτρα θα είναι μόνιμα, όπως και όλα τα προηγούμενα. Μας θέλουν πεινασμένους, εξαθλιωμένους, επαίτες. Φτάνει πια! Δεν έχουμε να δούμε τίποτα καλύτερο με το να είμαστε στη αναμονή, να περιμένουμε να σταματήσει η κατρακύλα της ζωή μας ή να περιμένουμε κυβερνήσεις, συγκυβερνήσεις, φιλολαϊκές, αριστερές, που εκμεταλλεύονται ακόμα και την κατάσταση στην οποία έχουν φέρει όλους εμάς. Αξιοποιούν φιλανθρωπίες και ελεημοσύνες, διαχειρίζονται τη φτώχεια μας, ώστε να παραμείνουμε με σκυμμένο το κεφάλι.

 

Nα μη δεχτούμε τη σύγχρονη σκλαβιά!

 

 

Τα νέα μέτρα που σχεδιάζουν, εξασφαλίζουν στο μεγάλο κεφάλαιο ακόμα περισσότερα κέρδη. Αντίθετα για εμάς σχεδιάζουν μισθούς πείνας, 13 ώρες δουλειά την ημέρα για 6 μέρες την εβδομάδα, σύνταξη στα 67, κατάργηση εποχικών επιδομάτων, μειώσεις στο επίδομα ανεργίας, μειώσεις σε συντάξεις, πληρωμή και άλλων φόρων.

 

Εσύ έχεις τη δύναμη! Να ξεθαρρέψεις!

 

 

Οργάνωση παντού, σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε γειτονιά. Συσπειρωνόμαστε στα σωματεία και συνδικάτα, στις λαϊκές επιτροπές και  επιτροπές ανέργων. Καλούμε το συνάδελφο, τον άνεργο, το γείτονα μας σε οργάνωση και πάλη για την δική μας ζωή. Η μαζικότητα και η συμμετοχή στη πανελλαδική απεργία είναι δείκτης δύναμης. Αυτό  είναι που φοβούνται, τη δύναμη μας! Μία δύναμη που βάζει στόχους, εμπόδια, αποσπά νίκες και χαράζει το δρόμο για τη δική μας εξουσία.

 

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΑΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΥΚΟΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ,

ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

 

ΛΑÏΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΕΡΓΩΝ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΡΕΝΤΗ

 

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΡΕΝΤΗ ΤΗΝ  ΤΡΙΤΗ 16-10-2012 ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΡΕΝΤΗ ΩΡΑ 6 μ.μ. ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ