Συνεστίαση της ΚΟΒ Νεάπολης για τη δίμηνη οικονομική εξόρμηση του ΚΚΕ

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Φλεβάρη 2012 συνεστίαση σε κέντρο στην Πλατεία Αγ. Γεωργίου.

Πλήθος Νικαιωτών συγκεντρώθηκαν να ανταλλάξουν τις εμπειρίες τους από την επαφή τους με ανέργους και άνεργες, νέους και νέες, συνταξιούχους της περιοχής μας στα πλαίσια ενημέρωσης για τη νεοσύστατη Λαϊκή Επιτροπή Νίκαιας – Ρέντη και τις δράσεις της, τη διακίνηση του Ριζοσπάστη, την ενημέρωση για τις πολιτικές εξελίξεις και τις θέσεις του ΚΚΕ και την ανάγκη της οργανωμένης ταξικής πάλης μέσα από τις γραμμές του ΠΑΜΕ, για την οικονομική ενίσχυση του ΚΚΕ.

Την παρουσίαση των αποτελεσμάτων, τον απολογισμό και τους στόχους που τίθενται για το προσεχές διάστημα, έκανε ο γραμματέας της ΚΟΒ Νεάπολης. Μοιραστήκαμε την ικανοποίηση μας για τα καλά αποτελέσματα της προηγούμενης περιόδου και την οικονομική εξόρμηση για το 2012 με φαγητό, μουσική και τραγούδι και την καθιερωμένη λαχειοφόρο αγορά.

Σήμερα περισσότερο από ποτέ αποκτά τεράστια σημασία η ενίσχυση του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος από όλους μας για την ενίσχυση των δράσεων του στη χώρα, για την ενίσχυση της διεθνούς του δράσης, για την ενίσχυση του Ριζοσπάστη, του 902. Το ΚΚΕ στηρίζεται σε όλους εμάς, αποκλειστικά σε εμάς. Κάνουμε τη συνεισφορά μας δύναμη. Και το 1 ευρώ από το υστέρημα καθενός μας έχει τεράστια αξία.

 

Συνεχίζουμε με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και απλώνουμε το μήνυμα της συμμετοχής όλων στην πάλη και την ταξική αλληλεγγύη με κάθε πρόσφορο μέσο.

 

 

Νίκαια – Ρέντης, 5 Φλεβάρη 2012