Συγκρότημα Πολυκατοικιών Ρέντη "Μίκης Θεοδωράκης", Φιλοενωτικός - Εξωραϊστικός Σύλλογος Πολυκατοικιών Ρέντη "Η Ενότητα" - Ενημέρωση / Κάλεσμα για συμμετοχή στις δράσεις

Αγαπητοί, συγκάτοικοι, γείτονες, συνδημότες

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου που αναδείχτηκε τις πρόσφατες εκλογές σας ευχαριστεί για την συμμετοχή στις διαδικασίες του συλλόγου μας και την προτίμηση σας στην αγωνιστική συνέχεια των προσπαθειών μας.

Σας ενημερώνουμε ότι μια μέρα μετά τις εκλογές το νέο Δ.Σ. βρέθηκε στο Δημαρχείο της Νίκαιας για να κάνει παρέμβαση για τα προβλήματα του χώρου μας σε θέμα της ημερήσιας διάταξης. Αυτή ήταν η δεύτερη ήδη παρέμβαση για την νέα χρονιά. Από το πρώτο εφέτος Δημοτικό Συμβούλιο 21/1/2013 πιέσαμε να δοθεί επιτέλους λύση στο πρόβλημα του χώρου παρά την άρνηση του Δημάρχου να μας επιτρέψει να τοποθετηθούμε επίσημα.

Ενημερώσαμε προφορικά και γραπτά το Δημοτικό Συμβούλιο για άλλη μια φορά και απαιτήσαμε λύσεις…

Άλλο ένα σημαντικό γεγονός για το χώρο μας που έγινε με τη συμμετοχή μελών του Δ.Σ . ήταν η ενημέρωση και συζήτηση για πρώτη φορά στο χώρο με κλιμάκιο που επισκέφτηκε τα πλημμυρισμένα κτήρια μας στις 22-2-2013 κατά την μεγάλη νεροποντή. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου συνοδευόμενη από δημοσιογράφους και φωτορεπόρτερ που δημοσιοποίησαν τα προβλήματα του χώρου μας.

Σας ενημερώνουμε ότι η κατάσταση εδώ δεν πάει άλλο για αυτό και ένα επόμενο βήμα θα είναι η βουλή…

Εμείς το Δ.Σ. συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος και επιμονή παρά τα εμπόδια, με στόχο πάντα ,να επιλυθούν τα οξυμμένα προβλήματα των κτηρίων μας με σημαντικότερο βέβαια την ρυμοτομική διαμόρφωση του χώρου μας με πεζόδρομους- πλατεία-πράσινο. Αυτό μας είχε υποσχεθεί με ομόφωνη απόφασή του το Δημοτικό Συμβούλιο του Ρέντη και ο σημερινός Δήμαρχος από το έτος 2000.Επίσης ο Δήμαρχος προεκλογικά(2010) υποσχέθηκε ότι θα λυθεί το θέμα της διαμόρφωσης του χώρου και μάλιστα δήλωνε ότι κερδίσαμε τελεσίδικα την διάνοιξη των δρόμων από το Συμβούλιο της Επικρατείας το 2009.

Σας ενημερώνουμε ότι στις 18 -2 -2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο που παρακολουθήσαμε και κάναμε παρέμβαση, όταν τέθηκε στην ημερήσια διάταξη το θέμα της διάνοιξης της οδού Κολοκοτρώνη, δηλαδή του δρόμου που περνά μέσα από τα κτήρια μας, επίσημα πλέον, επιδίωξαν αρκετοί να μη συζητηθεί αναλυτικά και να μη μας δοθούν έτσι οι απαιτούμενες απαντήσεις για την ολοκλήρωση του έργου.

Είναι γνωστό ότι η παραπάνω διάνοιξη έγινε από το κτήριο 19 ως τον πεζόδρομο του Γυμνασίου και τελείωσε αρχές του 2012.Από τότε δεν έγινε καμία άλλη ουσιαστική παρέμβαση στην επίσημη πλέον ρυμοτομικά ΟΔΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ!!!   ΓΙΑΤΙ;;;

Επειδή λοιπόν μετά τόσα χρόνια ότι κερδίσαμε έγινε χάρη στον αγώνα μας, έτσι και τώρα η μόνη λύση είναι η απαραίτητη συμμετοχή όλων μας σε κάθε δράση του Συλλόγου μας. Αυτό είναι χρέος και ευθύνη για μας και τα παιδιά μας …

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ, ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΚΟΝΗ ΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΛΑΪΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

Μάρτης 2013

ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΦΑΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΤΟΣ