ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ - Προεκλογικό σόου από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ όταν ο κόσμος στενάζει (VIDEO)

ioannidis-kontra

Σε ένα προεκλογικό σόου επιδίδονται η ΝΔ και ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ο κόσμος στενάζει καθημερινά, τόνισε ο Κυριάκος Ιωαννίδης, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας-Ρέντη, μιλώντας το βράδυ της Πέμπτης στο «Kontra». 

Δεν έχουν πού να διαφωνήσουν, σημείωσε και θύμισε πως στο ίδιο κανάλι η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ είχε δηλώσει ότι στα μεγάλα θέματα δεν υπάρχει διαφορά με τη ΝΔ και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφίσει τα μισά αντιλαϊκά νομοσχέδια της κυβέρνησης της ΝΔ. 

 

Περισσότερα...

ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Ουσιαστικά μέτρα στήριξης των τοξικοεξαρτημένων

logo-laikh-syspeirosh«Καμία ανοχή στην τοξικοεξάρτηση και στις πολιτικές που τη συντηρούν. Απέναντί μας δεν είναι ο χρήστης, αλλά το σύστημα που τον θέλει και τον στρέφει στη χρήση» τονίζει η «Λαϊκή Συσπείρωση» Αθήνας, επισημαίνοντας πως «η καθημερινή εικόνα σε περιοχές της Αθήνας με εκατοντάδες ανθρώπους να ζουν στο περιθώριο κάτω από την επίδραση ναρκωτικών ουσιών είναι μια εικόνα που δεν πρέπει να συνηθίσουμε ως μια καθημερινότητα. Αυτή η εικόνα είναι γέννημα της πολιτικής διαχείρισης του προβλήματος, που διαδοχικά έχουν υπηρετήσει όλες οι μέχρι σήμερα κυβερνήσεις στη χώρα μας, ακολουθώντας πιστά τη στρατηγική της ΕΕ, ενισχύοντας την πολιτική της "μείωσης της βλάβης", τορπιλίζοντας ακόμα περισσότερο την πρόληψη και τη "στεγνή θεραπευτική προσέγγιση"» και ότι «συνδυάζεται με την "ασυλία" των ναρκεμπόρων και διακινητών που σε καθορισμένες πιάτσες και σε συγκεκριμένες ώρες διακινούν τις δόσεις του θανάτου ανενόχλητοι».

Γι' αυτό, τονίζει πως «χρειάζεται ενίσχυση των Κέντρων Πρόληψης, των "στεγνών θεραπευτικών προγραμμάτων", της Κοινωνικής Επανένταξης των χρηστών, με προγράμματα στον δρόμο. σχεδιασμένα όχι στη διαχείριση της χρήσης, αλλά στη διαμόρφωση κινήτρου για ένταξη σε θεραπευτικό πρόγραμμα. Απαιτείται γενναία στελέχωση με μόνιμο προσωπικό όλων των δομών απεξάρτησης, με σταθερή επαρκή χρηματοδότησή τους από το υπουργείο Υγείας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «Λαϊκής Συσπείρωσης»:

 

Περισσότερα...

Ευχές για το 2023!

 

EFXES2023-Laiki Syspeirosi-Nikaias-Rendi

 

Περισσότερα...