Περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή του ΚΚΕ Παναγιώτη Κατηφέ σε μαγαζιά της Νίκαιας

katifes-lampraki1Ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στη Β’ Πειραιά και επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης  Νίκαιας-Ρέντη Παναγιώτης Κατηφές, περιόδευσε στα μαγαζιά της Γρηγορίου Λαμπράκη στη Νίκαια. Συζήτησε με τους αυτοαπασχολούμενους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όπως την υψηλή φορολογία, τη ακρίβεια, τη δυσκολία να ανταποκριθούν στους λογαριασμούς ρεύματος. 

Ο υποψήφιος του ΚΚΕ τους ενημέρωσε για τις πρωτοβουλίες που έχει πάρει το Κόμμα όλο το προηγούμενο διάστημα και καταλήγοντας ότι δεν υπήρξαν και δεν θα υπάρξουν σωτήρες τους κάλεσε να πάρουν τη ζωή τους στα χέρια τους να στοχεύσουμε τον πραγματικό αντίπαλο, τα μονοπώλια και τις κυβερνήσεις που τα υπηρετούν, να αξιοποιήσουν και την ψήφο τους σε αυτή την κατεύθυνση, ενισχύοντας το μόνο Κόμμα που και μετά τις εκλογές θα είναι το αποκούμπι τους.

 

 

Περισσότερα...

ΚΟ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ Β' ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟΥ ΚΚΕ - Σε κλίμα μάχης οι συσκέψεις για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του Κόμματος στο λαό

psifodeltio-nikaia

 

Σε κλίμα μάχης πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες μέρες, συσκέψεις - συζητήσεις συστράτευσης και δράσης για την οργάνωση της πολιτικής εξόρμησης του ΚΚΕ στο λαό, μπροστά στη μάχη των βουλευτικών εκλογών, από τις Κομματικές Οργανώσεις των Δήμων της Β΄ Πειραιά, (Νίκαια -Ρέντη, Κορυδαλλού, Κερατσινίου – Δραπετσώνας και Περάματος).

Παρευρέθηκαν υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις τελευταίες δημοτικές εκλογές, άλλοι συμπορευόμενοι με το ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι στη Β’ Πειραιά στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

 

psifodeltio-nikaia2

 

Στο Δήμο Νίκαιας - Ρέντη, την εισηγητική ομιλία έκανε ο Θοδωρής Χιώνης, μέλος του ΠΓ της Κ.Ε. του ΚΚΕ. Χαιρέτισαν ο Παναγιώτης Κατηφές, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά, επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκαιας-Ρέντη και ο Στέλιος Μπενετάτος, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά και περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Παραβρέθηκαν η βουλευτής Β' Πειραιά και εκ νέου υποψήφια Διαμάντω Μανωλάκου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, και ο Μάκης Τσελέντης, υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά και πρόεδρος του σωματείου ΟΤΑ του Δήμου Κορυδαλλού.

 

Περισσότερα...

Σχολεία-Πισίνες στη Νίκαια!

7ogymnasio-plymm2

 

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΗΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΤΗΡΙΑΚΩΝ ΥΠΟΔΟΜΩΝ.

ΝΙΚΑΙΑ ΜΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΙΣΙΝΕΣ.... (7ο Γυμνάσιο Νίκαιας)

ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ- ΤΗ ΜΟΡΦΩΣΗ- ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

 

 

Περισσότερα...

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ - Με ξεχωριστή συμμετοχή μαθητών η εκδήλωση «Πώς μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο»

ekd-ep-eir-kokkinias-02

 

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Επιτροπή Ειρήνης Κοκκινιάς, την Κυριακή 22 Γενάρη στις 18:00, στα γραφεία της, (Κύπρου & Ηλιουπόλεως 100) με θέμα «Πώς μιλάμε στα παιδιά μας για τον πόλεμο».

Μετά το τέλος των εισηγήσεων ακολούθησαν τοποθετήσεις από εκπαιδευτικούς και γονείς που εξέφρασαν τις απόψεις και τις ανησυχίες τους για το σοβαρό θέμα των πολέμων και τις επιπτώσεις στις ζωές όλων.

Εκείνο όμως που είχε ξεχωριστό ενδιαφέρον και έδωσε ιδιαίτερο «χρώμα» στην εκδήλωση ήταν η παρουσία μαθητών που εξέφρασαν όχι μόνο τους προβληματισμούς τους αλλά και το πώς θα ήθελαν να προσεγγίζουν θέμα οι δάσκαλοι και οι καθηγητές τους.

 

Περισσότερα...

Ο χαιρετισμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου για το 2023

LaSy-omilia-pita-Dimou-2023

 

Ο χαιρετισμός της Λαϊκής Συσπείρωσης στην Πρωτοχρονιατικη πίτα του Δήμου από τον επικεφαλής Παναγιώτη Κατηφέ

 

Περισσότερα...