Έγινε το Βήμα - Να κάνουμε το ΑΛΜΑ!

Nikaia A4 preview 001  Nikaia A4 preview 002

 

Εγινε το βήμα.Να κάνουμε το ΆΛΜΑ!

ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΙΚΑΜΕ ΜΑΖΙ

Εκλέγουμε το δικό μας δήμαρχο Παναγιώτη Κατηφέ!

Την Κυριακή 15 Οκτώβρη κρίνεται τί Δημοτική Αρχή θα έχουμε στη Νίκαια και στον Ρέντη.

Θα έχουμε δημοτική αρχή που υπερασπίζεται τις ανάγκες των πολλών; Ή θα συνεχίσει να υπηρετεί τα συμφέροντα των λίγων;

Την επόμενη μέρα με την ακρίβεια και την ανεργία να μας θερίζουν, χρειαζόμαστε μια Δημοτική Αρχή που θα στηρίζει το λαό με διεκδικήσεις και παρεμβάσεις όπως τη μείωση των δημοτικών τελών και την κατάργηση χαρατσιών του Δήμου. Και όχι έναν ακόμη κυβερνητικό εκπρόσωπο στο Δήμο, που θα στα παίρνει και από αυτή την πλευρά.

Τώρα είναι η ευκαιρία να εκλεγεί Δημοτική Αρχή που θα κάνει ουσιαστικό έλεγχο στα σχολεία των παιδιών μας και όχι να συνεχίζει να τα αφήνει χωρίς αντισεισμικό έλεγχο, όπως έχουν κάνει εδώ και χρόνια οι εκλεκτοί της κυβέρνησης γιατί για αυτούς κοστίζουν οι λαϊκές ανάγκες.

Τώρα είναι η ευκαιρία για Δημοτική Αρχή που θα έχει προτεραιότητα τα αναγκαία έργα πνοής και υποδομής στην πόλη (αντιπλημμυρικά, καθαριότητα, πράσινο, αναπλάσεις) που θέτουν ως προτεραιότητα την προστασία και αναβάθμιση της ζωής των κατοίκων!

Τώρα είναι η ευκαιρία να αποκτήσουμε Δημοτική Αρχή που διεκδικεί ελεύθερους χώρους για τα παιδιά, για τους νέους και όχι έναν κυβερνητικό εντολοδόχο που θα παραδίδει τα πάντα στους ιδιώτες.

Την Κυριακή αποφασίζουμε ο δήμος Νίκαιας-Ρέντη να μη δώσει ακόμη έναν λόγο για να πανηγυρίζει ο Μητσοτάκης και όσοι υπηρετούν την αντιλαϊκή πολιτική ΑΛΛΑ να επικρατήσει η ελπίδα και το χαμόγελο στην πόλη.

Γι’ αυτό ψηφίζουμε Λαϊκή Συσπείρωση και Δήμαρχο τον Παναγιώτη Κατηφέ!

Ανεξάρτητα τι ψήφισε ο καθένας και η καθεμιά την Κυριακή 8 Οκτώβρη τώρα να προχωρήσουμε για να έχει η πόλη μας αυτά που δικαιούται, για να έχουν τα παιδιά μας το μέλλον και τη ζωή που τους αξίζει. Τώρα δεν ψηφίζουμε για το φίλο και το γνωστό. Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας.

Αν δεν ψήφισες την πρώτη Κυριακή, μην τους την ξαναχαρίσεις. Εχεις τώρα τη δυνατότητα να αλλάξεις τα πράγματα, να έχεις δίπλα σου την επόμενη μέρα έναν αγωνιστή δήμαρχο που θα στηρίζει τους αγώνες και τις ανάγκες σου.

Αν είσαι ανάμεσα στο 60%, στη μεγάλη πλειοψηφία της πόλης που καταδίκασε το ψηφοδέλτιο Μαραγκάκη, της απερχόμενης δημοτικής αρχής την πρώτη Κυριακή, έχεις επιλογή και τώρα, στο Β’ γύρο!

Ψήφισε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΑΤΗΦΕ - ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

ΉΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Η ελπίδα για το λαό είναι εδώ! Για να έχει στήριγμα την επόμενη μέρα.

Η πόλη, οι πολλοί, θα νικήσουν!